Nektek is minden egyes nap eszetekbe jut, hogy bárcsak ne élnétek?
De akkor válaszolok is minden kérdésre T. kérdező:
Nem tudok rendes kapcsolatokat kialakítani: Meséld el, hogy próbáltad, és gondolkozz el, hol a hiba az egészben és próbáld másképp.
Nincsenek barátaim: Keress, nem nehéz pl érdeklődési kör szerint, vagy már alapból itt is tudsz azokkal akik ugyanolyan gondolkozásúak.
Rossz emberbe szerettem bele: Hát annyira mégse voltál magányos, hogy volt szerelmed... És amúgy igen megesik, sőt lehet, hogy egymás után 3x is, erre van az élet, hogy tapasztalj és tanulj belőle, nem rögtön siránkozni, hogy "jaaj megcsalt a párom mi legyen" stb, nemtom nálad mi volt a rossz benne, semmi közöm hozzá.
Nem vagyok sikeres: Hát ha diák vagy még, akkor tanulj, de ha dolgozol keress más munkahelyet...Nem igaz, hogy egy sima érettségivel csak 10 munkahelyre vettek volna fel, ami irodai, nem kétkezű munka.
Nem tetszik amit magam körül látok: takarítsd ki baz+...Komolyan, ha nem tetszik változtass, és hidd el, tetszeni fog utána, csak másképp kell látni a dolgokat.
Valamiért senkinek se kellek: Keress értékes embereket, egy idő után találni fogsz, ne rögtön az első emberbe bízz meg, ez Magyarország, sose feledd...
Mindent megtettem amit tudtam: Hát mégse, ha így lenne, nem itt kérdezgetnél ilyet.
Ha ezek után is felesleges az életed, akkor tényleg az.
Feltettem egy szimpla kérdést, írtam 1-2 hiányosságot az életemből. Nem írtam semmi konkrétumot. A többit ti költöttétek hozzá. Sokat mondó válaszokat kaptam: kb egyiknél se találtam semmi segítő szándékú megnyilvánulást, semmi tanács... Egy rossz szavam nem volt hozzátok és ezt kapom. Pedig lehet intelligensen is hozzászólni valamihez. Az olyanok miatt tart itt az ország, mint én? Vki látatlanban azt javasolta h inkább dögöljek meg. A gyereketeknek is ilyen válaszokat adnátok? Legalább csak kicsit használnátok az eszeteket. Szégyeljétek magatokat!
23/L
(megadtam, mert ügye az sem mindegy h hány éves vagyok, meg milyen nemű)
inkább minden percben jut eszembe, de teszek is róla
ezeket szoktam magamnak mondogatni hogy megnyugtasson:
egy genetikai hulladék vagyok
én vagyok a világ legfeleslegesebb létezése
gyűlölöm magam reggel, délben, este és éjszaka, gyűlölöm magam minden pillanatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!