Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha legalizálnák a füvet és a...

Ha legalizálnák a füvet és a prostikat, akkor a magyar emberek is úgy kezdenének viselkedni mint a hollandok?

Figyelt kérdés
Nem lennének ilyen frusztráltak és normálisabban viselkednének?

2018. jún. 3. 13:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Félig informatikus mérnök vagyok, régebben rendszeresen fújtam bulikon.

Szerintem rá lehet pattanni simán, és ismerek pár arcot, aki naponta tolja. Idővel megeszi az agyat, és totál demotiválttá tesz. Bechillezel és szarsz a világra. A kannabinoid rendszert nem jó hosszú távon csesztetni, mert egy nagyon kifinomult neurális szabályzórendszer.

Szerintem nekem semmi motivációt nem adott volna a diplomához. Ez egy rekreációs cucc, szalonnasütéshez, hétvégi süppedős bulikhoz tökéletes a sör mellé. Módjával kell ezt is, különben ugyan ott vagy mint egy alkoholista.

A prostizást pedig maximum olyankor tudnám elképzelni, ha valakinek tanulnia, tapasztalnia kell.

Pl kései szűzeknek, mozgáskorlátozottaknak, szorongóknak.

Ha valaki rendszeresen tolja az szó szerint qrvára elviszi a reális mércédet. Olyan nőket megkaps csettintésre, akikért amúgy meg kellene harcolni. Ez is pont olyan függőséggé válhat mint a pia vagy a moki.

Konklúzió: Módjával gyógyszer, amúgy káros addikció mindkettő.

2018. jún. 3. 17:26
 12/13 anonim válasza:

Aki igazán élni akart ezekkel a lehetőségekkel, az feltehetően eddig is csinálta vagy csinálni fogja, aki pedig nem, az legálisan sem tenné meg, maximum kíváncsiságból.

Hiába lennének ezek a dolgok törvényesek, attól még ugyanúgy magyarok maradnánk, ugyanaz a nemzet lennénk, ugyanazzal a szokásokkal, kultúrával és örökséggel, ugyanazok az emberek lennének itt. Tehát feltehetően semmilyen tekintetben sem lennénk olyanok mint a hollandok, mert nem vagyunk hollandok.

2018. jún. 9. 07:23
 13/13 anonim válasza:
Lol. Hollandiában pont, hogy a hollandokat nem érdekli igazán a prostik és fű, inkább a turistákat. Ez nekik "különleges" mert a többi országban tabu, de a hollandoknak ez olyan, mint neked bemenni a pékségbe kifliért.(azt nem mondom, hogy ők egyáltalán nem élnek a lehetőségekkel, de a többségük tesz rá)
2018. júl. 1. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!