Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire könnyen tudnál...

Mennyire könnyen tudnál beleszokni a luxusba?

Figyelt kérdés
Például 100-ból 90 ember azt válaszolja a “mit tennél, ha rádszakadna egy vagon pénz” kérdésre, hogy utazgatna. Na de hogy utazgat valaki, akinek van mondjuk kétszázmillió a számláján, csak nem a szokott fapados trágyával, a legolcsóbb hotelban megszállva? Igen ám, de hogy veszel ki szobát a Ritzben, ha a portás is százszor elegánsabb és magabiztosabb nálad? Ilyenekre gondolok. Te mennyire tudnál beletanulni, hogy már ne csóró módjára feszengj az elegáns helyeken?
2018. jún. 2. 19:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

9# Én azt mondtam, hogy akinek annyi az össz értéke, annak le van kötve a pénze nagy része. Az nem mondtam, hogy nem engedheti meg magának.

Amúgy most komolyan az kérdés, hogy elegáns helyen miben mennél be és hogyan viselkednél? :D

Ahol dresscode van ott aszerint kell öltözködni a többebent meg elég egy normális utcai ruha...

2018. jún. 2. 23:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Akinek 200 millió van a számláján valószínűleg milliárdos... Sokan hitelre veszik meg a +50 millió forintos sport autókat. Nem mert nem tudná kifizetni zsebből, hanem egy csomó pénzt veszítene ha nem fektetné be másba.

Szóval ahoz, hogy 200 millió legyen a számládon több milliárd forintos vagyon kell.

2018. jún. 2. 23:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem mennék ilyen helyekre sok pénzzel se. Nemtom, nekem ez valahogy nem pálya, hogy luxusszálloda meg ilyenek.

Bocs, de nem vagyok ilyen ember.

2018. jún. 2. 23:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, én nem feszengnék, 10 évig énekeltem rendszeres fellépésekkel, és sokféle helyen megfordultam, de egyszerűen nem vágyom ilyen helyekre, és ez nem változna akkor sem, ha nagy vagyonom lenne.
2018. jún. 3. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!