Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiatal srácok, férfiak! Mit...

Fiatal srácok, férfiak! Mit szóltok a fiatal lányokon, nőkön az orrpiercinghez?

Figyelt kérdés

Nagyon szolid,természetes,visszafogott lány vagyok. Mindig is vágytam azonban egy orrpiercingre. 1 éve megcsináltattam,nagyon szeretem. Önbizalmam a béke feneke alatt(közelít a pszichológusra szoruló esetekhez), az orrpiercing viszont még a saját véleményem szerint is jól áll,és mások is mondták,hogy nagyon passzol az orromhoz.

Összességében viszont mint piercinget nagyon sokan leszólják. Az egyetlen srác,akinek igazán érdekel a véleménye is nagyon megbántott,miután megcsináltattam.

Nem csak 1 évre terveztem vele,szeretném ha még jó néhány évig viselhetném. Önbizalmam hiányában viszont ezek a negatív beszólások nagyon meg tudnak viselni.Ami különösen zavar,hogy általában a szilikonnal,tetoválással,műszempillával veszik egy kalap alá.

Tényleg ennyire taszító lenne? Van egyáltalán,akinek tetszik? Vagy legalább egy "nem érdekel" szint??

Őszinteség :) Legyetek szívesek kort is írni. Köszönöm!

2018. jún. 1. 22:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik
2018. jún. 2. 00:56
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat. Hát,a vélemények kicsit elkeserítőek,de köszönöm,hogy őszinték vagytok :)

Nekem is mindig ezzel a tucat dologgal érvelnek az emberek. Pedig soha nem mondaná rám senki,hogy tucat vagyok. Éppen az ellenkezője.

Szerintem nagyon sok dolog van,amiben sokkal inkább uniformok a lányok. Ugyanaz a haj,ugyanaz a smink,ugyanazok a színek,ugyanaz a szolis bőr,ugyanaz a ruha,ugyanaz a cipő.

2018. jún. 2. 08:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan lány vagyok, de nekem is van, nekem septum. Nekem soha senki nem mondta, hogy undorító lenne, vagy visszataszító. Van aki azt mondta, hogy ő nem csináltatná meg, de ennyi. A páromnak is tetszik, már együtt voltunk mikor megcsináltattam és támogatott.

Nem lehet mindenkinek megfelelni, de hogy azért ne csinálj valamit, ne nézz ki valahogy, ahogy szeretnél, mert valakinek nem tetszik, az butaság. A fejed tetejére állhatsz, akkor is lesz olyan ember, aki valami miatt belédköt. Amíg nem ártasz senkinek, addig csináld azt, amit szeretnél. :)

2018. jún. 2. 14:04
 14/15 anonim ***** válasza:
nekem nagyon bejön
2018. jún. 2. 14:47
 15/15 anonim válasza:

Nem tetszik, és sajnos tényleg egy kalap alá tartozik a műnő kellékekkel. (Ezzel nem azt mondtam hogy teljesen az lennél) Szerintem messzebbről nézve olyan mintha egy fikadarab lenne odaszáradva... A karikától meg rosszul vagyok. Nem akarok én bikát... (ha még ezek mellé valami "forever" vagy "family" tetkó is társul, az már a vég)

Most persze 10-ből 9 lány csináltat magának piercinget, meg tetoválást meg mindent. Majd pár év múlva amikor lecseng ez a piercing mánia, és visszanézed magad, azt fogod mondani, hogy jobban néztél volna ki egy fémdarab nélkül az orrodban.

2018. jún. 29. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!