Szoktál még rajzfilmeket nézni? És ha igen, miket?
Frozen az egyik kedvenc filmem :D
Comedy centralon amik mennek, Family Guy, Rick&Morty stb.
Animeből is láttam már nagyon sokat, jelenleg csak a Borutot nézem.
25F
Huhú, még szép! Most épp a Dragon Ballt nézem újra (régen is királynak éreztem, de felnőttként nézve még menőbb mese). Előtte a Sailor Moont, a Candy Candy-t futottam végig, meg nyilván Fam' Guy, Cleveland Show kihagyhatatlan.
30/N
Haverokkal időnként összeülünk és megnézzük az aktuális új meséket, bár a legtöbb csalódás. Pl. a Shreket imádjuk, Zootopia nagyon jó volt, a Croodékon is halálra röhögtük magunkat de pl. a Frozen egy habos látványvilágba burkolt nagy semmi. Disney-t is nézünk néha ha kiderül hogy valamelyiket nem láttuk, pár éve felfedeztük hogy ilyen téren komoly hiányosságaink vannak.
Sorozatból bírom a Rick and Mortyt de azt valahogy nem nevezném mesének, végülis rajzfilmnek rajzfilm de gyereket nem ültetnék elé :D
28xx
Disney meséket szoktam időnként.
22L
Spongyabob
Dr bubo
Frakk a macskak reme
Bator a gyava kutya
Magyar nepmesek
South Park
Simpson csalad
Family guy
:D 18/L
19f. Disney mesék,filmek. És anime. Disneyböl kedvencem bár dreamworks is. Jégvarázs, aranyhaj, így neveld a sárkányod, hős 6_!os . Aztán más gyártótól . Hihetetlen család, Volt kutyus , Verdák ,is ,. Aztán anime hát azt most nem mondok sok van és mesékből id de kedvencek . Ja zootropolis. Házi kedvencek titkos élete,Megaagy, szörnyek az űrlények ellen, Némó , Cápamese,Szilaj, Bogár élete, Fel, Gru 1 '2'3 Minyonok, Rolax,
Derült égből fasírt1_2, emojik, transylvania hotel, stb sorolhatnám . Mulán, moana, croodék, Eldorado, Pocahontas, transformers mentő botok sorozat mese, shrek 1.2.3'4
Kung fu panda 1.2.3 és a kis sorozat is.
Jégkorszak 1'2'3'4'5
Mia és én unikornis világ . Verdától repcsik , Herkules, Notre dami toronyőr , Tarzan, Oroszlán király , Kuszko birodalma , Elvitte a víz , Alvin és a mókusok , Macskarisztokraták, Atlantis, barbi összes . Ennyi .
Gravity falls, Csillag kontra gonosz erők, animék, régi mesék, amik még mennek az M2-n, Nils Holgersson, Kukori és Kotkoda, Vízipók csodapók, Gumimacik, Csipet csapat, Nincs több suli, kim possible, Magyar népmesék, Mátyás királyos mesék, Nagy hohoho-horgász, Mézga család, Doktor bubó, Balu kapitány, Frakk a macskák réme, Spongebob, Gumball, Maja a méhecske. Most ennyi jut eszembe.
EZeket TV-ben nézem ugye, ha mennek. Csillag kontra gonosz erőket, Gravity fallst, animéket neten. Gumimacik, Spongebob, Mátyás király, Magyarnépmesék, Csipet csapat pedig vidókazettán, cd-n van meg.:D
16/L
A régi magyar meséket nagyon szeretem. Kár is sorolni, mert szinte mindet.
Vén fejemmel az Oroszlánkirály is nagy kedvenc például.
48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!