Ha egy elleneko nemu megdicser hogy pl jol all ez a ruha, haj, jol nezel ki nem bunkosag azt mondani hogy koszonom?
Figyelt kérdés
2018. máj. 29. 13:56
11/12 anonim válasza:
#8, nekem is pont ez jutott eszembe. Én is éreztem már úgy, hogy ha valaki megdicsér és megköszönöm, elismerem, hogy igaza van, akkor önteltnek fogok látszani, miközben az önbecsülésem nagyjából a Marina-árok mélyén csücsült. De aztán rájöttem, hogy nem bűn tisztában lenni a pozitív tulajdonságainkkal. Aki nem érzett még így, szerencsés, de nem jelenti azt, hogy mások ne élhetnének meg így egy egyszerű dicséretet.
12/12 anonim válasza:
A dicséret sem mindig öszinte. Én már dicsértem meg rusnya szemöldöktetoválást, ami tényleg nevetségesen ronda volt, és nem azért, mert félresikerült, csupán a viselöje pocsék ízléséröl árulkodott. Olyan szintü volt a tetkó, ami beleillett volna olyan képsorozatokba, amik körbejárták a netet az ultragáz mivoltuk miatt.
Ruhát is dicsértem meg, ami nem tetszett, és még ki tudja mi mindent. Tehát vigyázz a köszönömmel is, mert ha a dicséret alaptalan, csak még jobban kinevetnek, hogy még egyet is értesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!