Nincs elegetek emberekböl, rossz párkapcsolatokból az állando munkából meg fáradtságból?
Arra gondoltam itthagyom a társadalmat Ugy igazán.Irány a vadon módjára.
Leköltöznék 1 melegebb égtájra.Sziciliába korzikára vagy máltára.
Megtanulnám hogy mik azok a bigyók amik ehetök meg alapvetö túlélési taktikákat.
Kinyomoznám gogy hol van iható forrásviz meg ilyenek aztán lelépnék.
29F
"Egyszer úgy kipróbálnám hogy milyen a vadonban ha az ember csak magára hagyatkozhat."
Ez egy elemi igényünk (olvastad remélem a Robinsont, ha nem olvasd el) 10 év körüliekkel szoktunk "túlélő tábort csinálni, vagy csak Robinsonos játékot - hihetetlenül felizzik a levegő, mikor arról vitatkoznak, mit vigyenek /menekítsenek ki a hajóról, csak 10 tárgyat lehet, erdők mezők, hegyről lezúduló patak, ívóvíz van, de térerő, áram nincs). Hamar rájönnek, a szerszámok mennyivel értékesebbek, mint a lemerülő elemes, aksis dolgok.
- te mit vinnél? és ha 5 könyvet is vihetsz, mit vinnél?
Nem szoktak ilyen egészségügyi problémáim lenni.
Ha van is inkább szenvedek minthogy kórházba menjek vele.
Nagyon le vagy ragadva a Robinson Cruiseval.
Ilyeneket mint az meg a Guliver 15 éve olvastam.
Emlékezni sem emlékezem rájuk.
Egyébként: Biblia, Karamazov testvérek, Az elveszett paradicsom,A mester és a margarita, Nyomorultak
És mit csinálsz, ha fáj a fogad? Viszel a dokinak két kosár halat meg forrásvizet?
És a kötelező dolgok? Bejelentkezés, személyi igazolvány, TB fizetés, stb.?
Szaz ev magány 1 kalap xart nem ér.
Féluton lekellett tennem.Rohadt unalmas plusz idegesítö hogy mindenkinek ugyanaz a hülye neve van benne.
Elmélkedéseket is elkezdtem de olyan hude nagy bölcseeségek nincsenek benne mint a többiben amit felsoroltam.
Hiába volt agyon sztárolva min a 2 könyv.
Ez a szöveg meg hogy 10 évesekre emlékeztetlek ez nagyon gyenge.
Pont azz ilyen beképzelt majmokból van leginkább elegem ebben a tetves életben
17 köszönöm az építő kritikát, tanulságos volt, tanultam belőle.
Viszontlátásra! Minden jót!
Váljék egészségedre.
Amugy várom a tippeket.
Ha valaki belekezdett ilyenbe.
Vagy van néhány tanácsa a vadonban való túléléssel kapcsolatban az írjon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!