Ha egy 175 cm magas nagyon vékony lány jár egy 2-3 centivel alacsonyabb átlagos testalkatu fiuval, az nagyon furcsan nez ki?
Figyelt kérdés
Engem annyira nem zavarna de sokan mondják körülöttünk hogy elég furcsa pár vagyunk2018. máj. 27. 12:46
11/21 anonim válasza:
Ha a srácot ennyire zavarná, nem jöttek volna össze.
12/21 A kérdező kommentje:
őt láthatóan egyáltalán nem érdekli. de én sajnos mindig olyan voltam h nagyon erdekelt a mások véleménye, minden téren
2018. máj. 27. 14:55
13/21 anonim válasza:
Erről pedig szokj le.. Tönkre fogod tenni magad. Olyan nincs, hogy mindig mindenkinek megfelelsz.
14/21 anonim válasza:
Ha titeket nem zavar, akkor mit érdekel mások véleménye? Akinek van egy kis esze, tudja, hogy egy pár boldogsága, és a kapcsolat úgymond sikere nem ezen múlik.
15/21 nemaRendőrség válasza:
Két dolog:
1. Ha nem zavarna téged akkor nem írtad volna ki a kérdést.
2. Ha ezzel a három kommenttel el tudtalak bizonytalanítani akkor nagyon gyenge lábakon áll ez a kapcsolat
16/21 A kérdező kommentje:
jó. én csupán vizuális szempontból kérdeztem hogy mások szemében vajon kíülről hogy nézhetünk ki. egyébként egyáltalán nem bizonytalanítottál el, nagyonis stabil a kapcsolatunk. ha az a célod hogy elbizonytalaníts, és csak ezért irkáltál, akkor nem tudom mi ertelme volt
2018. máj. 27. 17:50
17/21 anonim válasza:
Kezd a hócipőm tele lenni ezekkel a "magasságmániás" kérdésekkel. Nekem az ismerőseim és rokonaim között is vannak párok, ahol a nő a magasabb és nem is mindig csak 2-3 centivel. Van köztük olyanok, akiknek már felnőtt gyerekeik vannak. Keresztapám, 5-6 centivel is alacsonyabb volt keresztanyámnál, megis felneveltek két gyereket.
18/21 anonim válasza:
Ja, persze az is igaz, hogy őket nem érdekelte mások véleménye. Te ugyan azt írod, hogy "nem zavar annyira", de azért az, hogy erről kérdést írsz ki, nem erről tanúskodik.
19/21 A kérdező kommentje:
Ha zavar a kerdes akkor nem kell valaszolni. Jó szemetek vagytok itt jónéhányan
2018. máj. 28. 17:56
20/21 anonim válasza:
Semmi furcsa nincs benne, sok ilyen párt is látni, mellesleg ez csak kettőtökre tartozik.
Ami itt egyedül zavaró tényező, hogy téged ennyire érdekel és befolyásol mások véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!