Kinek melyik kombó jön be jobban? Cigi és kávé, vagy cigi és energiaital?
Figyelt kérdés
2018. máj. 22. 12:50
11/28 anonim válasza:
E-cigi és víz kombó. Sokkal jobb:D
12/28 anonim válasza:
Reggel egy kávé tejjel, cukor nélkül, majd irány ki az erkélyre rágyújtani. Ez van...
13/28 anonim válasza:
Cigi és sör a legjobb,kávéval és energia itallal nem élek.
15/28 anonim válasza:
Aki kávézik és cigizik az iszik energia italt is, vagy fordítva. Nagy számok törvénye szerint. Most nem a kis mukiról beszélek aki beszólna mindjárt, hogy ő bezzeg nem iszik energia italt mellé vagy ezek mellé, teljesen mindegy nem egyénekről hanem átlagról beszélek.
16/28 anonim válasza:
Régen cigi és tea, ma tej és kávé, az energiaitalokat mindig utáltam, kólázni szoktam.
17/28 anonim válasza:
#15: Erről van valami statisztika, vagy csak így gondolod? Mert én a munkahelyemen, környezetemben, nem igazán ezt tapasztalom. Energiaitalt, nagyon sokan isznak nem dohányosok közül is, ahogy sokan a cigit, kávét tolják számatlanul, az energiaitalt viszont hanyagolják.
18/28 anonim válasza:
Rum, uzo, metaxa, kávé, bagó nem, mert fuldoklom tőle, bőven elég a dízelfüst néha.
19/28 anonim válasza:
Cigi és sör. Az volt az igazi! A cigitől kiszáradt a szám, innom kellett, a sör mellé meg azonnal rá kellett gyújtanom. :-))
De immár 26 éve egyikkel sem élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!