Nőként motorozni? Mi a véleményetek?
Feltünési, elismerés utáni vágy... amúgy meg is kell tudni ülni azt a motrot.
:D
Maradj a jógánál 22f
Miért van az, hogy az ilyen tipikus "nem vagyok olyan mint a többi lány" hópelyhecskék folyton sóvárognak azért, hogy a férfiak jóváhagyják és elismerjék őket?
Kit érdekel, hogy nőként motorozol? Ahhoz fogod igazítani a hobbijaidat, hogy mit mond pár netes nyomorék? Akkor tényleg ne motorozz, de ne azért, mert vaginával születtél, és ennek aztán hú-de-nagyon befolyásolnia kell az életed minden apró döntését, hanem azért, mert gyalogosként nem szívesen találkoznék egy ilyen döntésképtelen, önállótlan motorossal.
(A motorosokat egyébként a nemüktől függetlenül rühelli a többség, szóval tessék. Nem leszel jobban kinézve, mint mások.)
Most komolyan? Az számít, hogy ki mit gondol? Most motorozni akarsz vagy közvéleményt kutatni.
Ha az első akkor tegyél rá ki mit gondol...
Nő vagyok és motorozok.
Szerintem elég nagy butaságokat írsz. Az ember nem azért motorozik mert nem akar olyan lenni mint más, hanem mert imád motorozni.
Tegyél rendet a kis fejedben.
Teljesen mindegy, hogy Pesten laksz-e vagy nem, nem ez a téma, és nem köbcentiben kell gondolkodni hanem abban, hogy mekkora motort tudsz biztonsággal kezelni.
Amíg így állsz hozzá a dolgokhoz, kérlek ne motorozz.
37N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!