Szemétség arra építeni egy vállalkozást, hogy kínaiakat szarért húgyért dolgoztatok?
De az.
Én akkora vámot raknék, hogy ne érje meg behozni neki ha éhbérért dolgoztat.
Attól függ ... Pl.: Budapesten van egy masszázs szalon, ahol ázsiaik dolgoznak. Nem beszélik a nyelvünket, a tulaj hozta be őket. Lényegében a szállásért és ételért dolgoznak, semmilyen fizetést nem kapnak, csak a borravalókat tarthatják meg.
Ez szerintem óriási szemétség és nem is tudom mennyire legális.
Az... Az ilyenek miatt egy rakás f0s a világ.
De miért kérdezed? Számít egyáltalán, hogy más mit mond?
A kapitalizmus szabályai szerint nem, hiszen a kizsákmányolásra épül ez a szarszemétszar rendszer.
De amúgy az érem etikai, emberi felét nézve igen, az.
5-ös. A kapitalizmus szabályai szerint (ha tényleges szabad kapitalizmusban élnénk, és nem a legmagasabb adók országában) akkor nem tudná ezt megcsinálni a kérdező. Ugyanis ugyan annak a kínai bagázsnak akkor fizetnék 10 százalékkal többet, és átjönnének hozzám inkább dolgozni egészen addig míg jön megint egy kiskereskedő és rám nem ígér.
De nem jön a többi kereskedő, mert a hatalmas adók ellehetetlenítik a piaci versenyt. Szóval szpás.
"
Attól függ ... Pl.: Budapesten van egy masszázs szalon, ahol ázsiaik dolgoznak. Nem beszélik a nyelvünket, a tulaj hozta be őket. Lényegében a szállásért és ételért dolgoznak, semmilyen fizetést nem kapnak, csak a borravalókat tarthatják meg.
Ez szerintem óriási szemétség és nem is tudom mennyire legális.
"
nem tudom hat órás munkánál is van minimálbér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!