A magyar fodrászok többsége miért amatőr?
Figyelt kérdés
Nézem a netes videós portálokon a külföldi fodrászok munkáit... A haj megcsinálásának folyamatát... Az itthoni, még profinak mondott fővárosi szalonokban sem lehet felfedezni azt a profizmust, amit ezek a valóban fodrász mesteremberek csinálnak. Sokszor még a fiatal, tanulófodrász is nagyobb teljesítményt nyújt, mint itthon a profinak mondott... A minap voltam fodrásznál, és a fodrász sehogy se tudta úgy megcsinálni a pontyot az előttem ülő csajnak, ahogy az kérte. Pedig még kívülálló szemmel is kb tudtam, mit akar kérni, de a fodrász flegmán közölte, ő ezt nem tudja megcsinálni. Pedig ez egy neves fővárosi szalonokban volt. Mi az oka annak, hogy a fodrász szakma is a béka feneke alatt van itthon?2018. máj. 20. 08:38
11/12 anonim válasza:
Azért mert az emberek nem tudják megfizetni a jobb frizurákat. Ezért maradnak a gagyibbnál a fodrászok.
12/12 anonim válasza:
Menj akkor külföldre, ha ennyire nem tetszik az itthoni színvonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!