Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki győztes vagy vesztes tipus, vagy ezek csak skatulyák?

Figyelt kérdés
Rám sokszor mondták már,hogy vesztes vagyok,mert nem tudok senkinek megfelelni,meg nem vagyok nagypofájú.

2018. máj. 19. 21:39
 1/10 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem létezik. Nálam dettó ugyanaz van mint nálad. Csak azért mert én nem trágársággal és/vagy nagy hanggal érvényesítem az érveimet, már egyből átkerültem a "vesztes" kategóriába.

Biztos lehet ezen változtatni, ha az ember akar, de jelenleg én úgy gondolom, nem akarok más ember lenni. Soha nem leszek "nagyhangú" szóval ez van.

2018. máj. 19. 21:45
 2/10 anonim ***** válasza:
25%
Létezik.
2018. máj. 19. 21:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Skatulyák. Leginkább a sajátunk. Ha elhisszük, hogy egyikben vagyunk, akkor előbb-utóbb oda is kerülünk. Szóval higgy magadban, tanulj, és válaszd a győztes skatulyát! 😃
2018. máj. 19. 21:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem vesztes valaki,mert nem másnak akar megfelelni meg nem kifele él.
2018. máj. 19. 21:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Skatulyák. Általános suliban vesztesnek mondtak. Először csak a suliban, de aztán az ezek miatti traumák hatására már a hétköznapi életben is átragadt rám ez a "vesztesség".

Most vagyok szakgimnáziumi ötödéves, és a felső-közép kategóriába tartozom a kezdetektől fogva, és a közéletben is így vélekednek rólam, pedig semmit nem változtattam magamon, csak a hajamat.

Az határozza meg ezt az egészet, hogy mennyire hiszed el és veszed magadra amit mondanak. Ha vesztesnek mondanak és te el is hiszed, akkor tényleg az leszel. Ha viszont azt mondod nekik kapjátok be, én győztes vagyok, és eszerint is élsz, akkor győztes leszel. Nem kell hozzá se menőnek, se nagyszájúnak lenni. Csak bízz magadban.

2018. máj. 19. 22:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is vesztes kategóriás vagyok: volt, hogy mindenkinek meg akartam felelni, nem ment. Aztán feladtam, így full kihasznál mindenki, aki csak tud. Az a baj, hogy az országunk társadalma az ilyenekre vadászik, így esélytelen egy normális közösségbe betagozódni, fejlődni pozitívabb irányba.
2018. máj. 19. 22:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Azt használják ki,aki masoknak akar megfelelni. Nem azt,akinek van önbizalma es leszarja más negatív véleményét.
2018. máj. 19. 22:28
 8/10 anonim ***** válasza:
ezek hozzáállások
2018. máj. 20. 07:22
 9/10 A kérdező kommentje:
#2 Tééényleg?! És be is tudod bizonyítani,mennyire felsőbbrendű vagy?
2018. máj. 21. 17:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az emberek másképp definiálják a "győztes" és "vesztes" fogalmakat. Valaki úgy gondolja, a győztes az, akinek sok pénze van, mások úgy, hogy rendben van a magánélete, érzelmi biztonságot tud teremteni a családja számára, csak hogy két variációt említsek. Biztos vagyok benne, hogy mindenki tud 5-ről a 6-ra jutni, amennyiben reális célokat tűz ki, csak tenni kell érte.
2018. okt. 4. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!