Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Dòsa Fanny szerinted valòjában...

Dòsa Fanny szerinted valòjában okos lány?

Figyelt kérdés
Vajon mennyi lehet az iq-ja? De jò lenne rávenni, hogy töltsön ki egy iq tesztet. Oh, de jò lenne rajta kísèrletezni, hogy milyen a szemèlyisège. Nekem kicsit szimpatikus, de kár, hogy ilyen bekèpzelt. Egyszer ùgy elbeszèlgetnèk vele, csak sajnos nem ír vissza. Egyèbkènt full helyesen ír, bár nem ettől lesz valaki okos. Oh bárcsak letesztelhetnèm azt a lányt, hogy milyen a szemèlyisège ès vajon mennyire intelligens. XD nagyon èrdekel. Mèg jò haverja is lennèk, termèszetesen nem csak a kísèrlet miatt. Szerintem nem hülye lány.

#dòsafanni
2018. máj. 14. 02:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Na, egy hasznos válasz. 👍
2018. máj. 14. 14:54
 12/16 anonim ***** válasza:
21%

Láttál már gondolom egy rongyot, vagy zsepit amibe fiúk szoktak üríteni.

Na, Dósa Fanny ugyanilyen, üríteni jó bele, és utána eldobni.

Meg ez a Pintér Nati is ugyanennyit ér, akik már függők arra hogy milyen visszajelzést kapnak a világtól, mennyire vonzók a pasik számára. Beteges szarok.

Ilyen söpredék élettelen celebszutykokat verni kéne.

2018. máj. 14. 16:25
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
Hát, én eddig nem hallottam róla, ezért rákerestem. Tudom, hogy nem lenne szabad latszatra ítélni, de szerintem, akik szeretik, azok sem az eszéért...
2018. máj. 15. 02:18
 14/16 anonim válasza:
Ismerősöm ismerőse a FANNY.. egyáltalán nem okos, bár ahhoz elég okos, hogy összeszedje a pénz a műkörömre meg a póthajra... Sőt, legyél erős nincs nagy melle, csak a képeken, ennyire ne legyetek már hiszékenyek! Ma már létezik photoshop! :))
2018. jún. 4. 17:59
 15/16 anonim válasza:
14-es! Lényegtelen, mert az arca is photoshoppolva van! :D Ma már bárkiből bármi lehet a photoshoppal. :D Tehát a valóság kilóméterekre van attól, amit a képen láttok! :D Nem így néz ki élőben.
2018. jún. 4. 18:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Mióta találtál rá? En 2013 óta nézegettem néha, de csak azért mert irtózatosan buta és alpári lány. Azzal lett “híres” anno, hogy lépcsőházban sexelt és kiírta az ilyen ügyeit a netre. Hazudozik, nincsenek igaz barátai és valami gusztustalan alpári stilusban tud megnyilvánulni. Aki ezt a lányt okosnak tartja annál az illetőnél is bajok lehetnek.

24/L

2018. nov. 4. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!