15 evesen ez normalis?
Figyelt kérdés
Ha megtetszik egy fiu akkor nem az h csak siman tetszik, hanem ilyen betegesen.de olyanokkal is akivel meg egy szot nem beszeltem eletemben. Pl elozo fiurol volt kinyomtatott kepekbol albumom. Es most elkezdett tetszeni egy masik fiu es mar erte is rajongok. Miert van az h nem birom ki 1 honapig se h ne rajongjak vkiert?2018. máj. 12. 12:01
1/8 anonim válasza:
Nem, ez a legkevésbé sem normális
2/8 anonim válasza:
A kérdésben megkérdezed hogy normális-e, a kérdés kifejtésében meg magad is bevallod hogy "betegesen" rajongsz. Az se segít, hogy kinyomtatott albumod van róla. Már csak az oltár hiányzik, ami előtt kecskét áldozol a tiszteletére.
Szóval nem, ez nem normális.
3/8 anonim válasza:
Ja és nem csak 15 évesen, az ilyen viselkedés sose lesz normális.
4/8 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂😂tudom h nem normalis jo es most nagyon betegnek tunok de en esku nem direkt csinalom
2018. máj. 12. 12:13
5/8 anonim válasza:
Azt akarod bemesélni, hogy véletlenül nekiestél a nyomtatónak és kinyomtatott egy fotóalbumnyi fényképet a srácról aki tetszik, aztán kitaláltad, hogy anyukád szülinapjára készítesz egy fotóalbumot, de összekeverted a képeket, és véletlenül a gyerek képeivel készült az album?
6/8 anonim válasza:
Szerintem egy 15 évesnél még elmegy. De ne maradj így. Látszik, hogy ki akarsz törni ebből. Vagyis dolgozol a problémán.
8/8 anonim válasza:
Szerintem ennyi idősen belefér. Én is hasonló voltam akkoriban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!