Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minek a nyilvános wc-kre...

Minek a nyilvános wc-kre ülőke, ha úgysem ül rá senki? Vagy milyen emberek ülhetnek rá?

Figyelt kérdés
2018. máj. 11. 11:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%

Tesóm ráesett seggel egy szórakozóhely vécéjére, pár napra rá szép bőrbetegség virított végig a combján.

Nyilván kicsi az esélye, de komolyan kinek van gusztusa papírfészek nélkül a másik hugyára-szarára ráülni? Dolgoztam olyan helyen, ahol sajnos csak a pláza nyilvános vécéjét használhattuk, meg tudom erősíteni, az ürülék, vér az minden nap volt az ülőkéken. A takarítónő meg egy ronggyal, vagy sima vécépapírral törölgette az összeset, kívül-belül, meg lent a padlót körülötte. :/ Szerintem ez nem finnyásság bakker.

2018. máj. 11. 12:55
 12/17 anonim ***** válasza:
Tehát én is fészket építek, de van hogy csak sima fészket építek, majd feléguggolok, így nem lesz pisis.
2018. máj. 11. 12:57
 13/17 anonim ***** válasza:

én megtartom magam fölötte v esetleg odateszem a kezem és azzal támasztok, úgyis kezetmosok

nemzetközi viszonylatban fertőtlenítő spray + papír + óvatosság még szállodában is!

2018. máj. 11. 13:32
 14/17 anonim ***** válasza:
68%
de csak az sz rja, meg hugyozza le, aki felé guggol. ha ráülsz, lehetetlen :D ergó ha mindenki rendeltetésszerűen használná a wc-t, vagyis ráülne, nem lenne hugyos, meg ürülékes.
2018. máj. 11. 13:44
 15/17 anonim válasza:
én lebegek fölötte XD
2018. máj. 11. 14:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
"de csak az sz rja, meg hugyozza le, aki felé guggol. ha ráülsz, lehetetlen :D ergó ha mindenki rendeltetésszerűen használná a wc-t, vagyis ráülne, nem lenne hugyos, meg ürülékes." Ok, de nem használják rendeltetésszerűen, ez van.
2018. máj. 11. 14:33
 17/17 anonim ***** válasza:

Én rá szoktam ülni. Legalábbis egyetemen szinte napi szinten vécézek. Nem szoktam estig tartogatni,hogy aztán hazacipeljem. Eddig még semmi bajom nem lett tőle, pedig sokan használják. Igaz pl. hajléktalanokat még nem láttamaz egyetemre belógni vécézni.

Plázában is volt már hogy használnom kellett. SOS helyzet volt, nem biztos, hogy kibírtamvolna hazáig. Ott sem fogok fölé gugyulva billegni. Ettől se lett még semi bajom.

Jut eszembe, vonaton is használtam már vécét. Attól se let bajom.

2024. jún. 1. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!