Az nem idegesítő, ha valaki így telefonál?
Figyelt kérdés
Bocsánatot kér a zavarásért, végtelenül udvarias, megalázkodó, stb.
Ismerős azt mondta, ez a tipikus "bocsánat, hogy élek" eset.
2018. máj. 11. 09:51
1/8 anonim válasza:
Neked tneyleg nem mindegy hogy mas hogy telefonal? Nem rosszbol. De ha rendben van az eleted, akkor nem erdekel mase. Es ha ilyenen fennakadsz, hat...
2/8 anonim válasza:
Ha bocsánatot kér a zavarásért és udvarias, az egy cseppet sem idegesítő. Ha megalázkodó, az lehet idegesítő, attól függ, mennyire.
3/8 anonim válasza:
Oké, udvarias, ha egyszer elmondja pl köszönéskor, utána viszont inkább már idegesítő és zavaró, hiszen felhívott, már beszélünk, beszéljük meg, amit akarunk, aztán haladjunk mindketten, a további "bocs hogy zavartalak" "jaj dehogyis" "de tényleg, nem akartalak" satöbbi végtelenségig húzott izé felesleges időpocsékolás.
4/8 A kérdező kommentje:
1-es, én telefonálok így, ezért kérdeztem.
2018. máj. 11. 10:36
5/8 anonim válasza:
Tud idegesítő lenni a felesleges jópofizás. De ha nem vinnéd túlzásba akkor az simán csak értelmes udvarias viselkedés lenne. Tehát húzd meg valahol a határt. Én ha valakit nem üzleti ügyben hívok, azaz nem számítanak a hívásomra, akkor megkérdezem, hogy nem rosszkor hívom (?) Főleg ha kora reggel vagy késő délután/este hívom, amikor sokan még/már pihennének.
De ha azt mondja hogy nem zavarok, akkor utána még nem fogok 5 percen keresztül hálálkodni, amiért hajlandó velem beszélni.
6/8 anonim válasza:
Engem egy cseppet sem zavar... Valószínűleg nem is érdekel.
7/8 anonim válasza:
Én is hasonló voltam régen, mert kevés önbizalmam van, és próbáltam kedves lenni, udvarias, ez nem nyalizás. Csak az emberek többsége otromba és ezt tartják furcsának, nem azt, ha bunkók velük.
8/8 anonim válasza:
Jobb, mintha rácsörög valakire és nyomja a baromságát épp akkor, amikor a másik félnek fontosabb dolga is lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!