Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ez és hogy tudnék...

Miért van ez és hogy tudnék ezen változtatni?

Figyelt kérdés

Nem mondom,hogy nem tudok haragudni,mert egy pár napig,főleg az első napban igenis tudok és az van bennem,hogy na majd legközelebb megmondom a magamét,de aztán még is azt érzem,hogy hagyjuk,mindig inkább a béke felé húzok. Pedig sok-sok dolog volt már pl. baráttól is ami miatt 1 ideig okom lett volna lesz..rni a fejét de nem tettem. Sose osztottam ki senkit igazán,meg sose csináltam látványosan olyat,hogy nem szólok hozzá vagy csak flegma vagyok,mert valamiért úgy érzem,ez nekem lenne a gázabb nem a másiknak. Pedig akartam volna. Így gyengének érzem magam,úgy általában ki tudom mondani szárazon amit gondolok bármi legyen az,de ha ilyen van inkább a vita elkerülése felé hajlok. Pedig nem kéne,így sose leszek erős személyiség

Meg ilyenkor az van bennem,hogy nekem rosszabb lenne mint a másik személynek,hogy összevesztünk,azaz őt kevésbé érdekelné mint engem. Mondjuk nem tudom,egy bocsit nem nagy erőfeszítés kimondani,pedig sok mindenre képes,ha az ember belátja a hibáit,de a környezetemben ilyet még nem igazán tapasztaltam..

2018. máj. 8. 19:15
 1/3 anonim válasza:
Szerintem azért mert nagyon ragaszkodsz az adott emberekhez és nem akarod oket elveszíteni. De ha tenyleg te teszel meg tobbet a kapcsolatotoker és nem kérnek bocsanatot vegyél erőt magadon és mond meg neki a véleményed...
2018. máj. 8. 19:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Konfliktuskerülő vagy.
2018. máj. 8. 19:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Gondoltam erre,de igazából szerintem az van,hogy balhét nem akarok egyszerűen,mert én megvagyok egyedül is,amúgy is hogy ha egy kétszínű bunkó személyt elvesztenék nem fájna annyira. Meg hát egy osztályba járunk és akkor az lenne a téma,hogy "hát veletek mi van?" "jujj összevesztetek?" meg hasonlók. Nincs kedvem ezekhez

De amúgy általánosban volt 1-szer olyan,hogy nem haverkodtunk,akkor is megmutatta mekkora pióca,ilyenkor azt csinálja,hogy elmegy olyanokhoz jópofizni akikkel eddig szóba se állt. A többi haver(jelen esetben már csak 1 rajta kívül) pedig váltogatja a társaságot,de nyilván vele lenne többet mert neki nagyobb az arca

2018. máj. 8. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!