Egy nő miért kérdezi meg tőlem hogy van- e barátnőm?
Figyelt kérdés
Kiváncsiságból, vagy miért?
Nem tudom melyik kategoriába kelet volna betenni. Na mind1 ez is jó.
2018. máj. 6. 10:23
11/27 A kérdező kommentje:
Ennyire sügér ne legyél már. Ha nem tudsz értelmesen válaszolni lapozz tovább.
2018. máj. 6. 12:02
12/27 anonim válasza:
De ha meleg vagy, akkor mit érdekel, hogy nyomul rád egy csaj? Tök értelmetlen az egész kérdés. :S
13/27 A kérdező kommentje:
Ba,zmeg nem érted meg hogy fiú vagyok? Egy lány kérdezte tőlem hogy van e csajom. Ne légy már ekkora retardált.
2018. máj. 6. 12:19
14/27 Elenios-E válasza:
Nyilván azért kérdezte, mert tetszel neki.
Ha erre magadtól nem tudtál rájönni, akkor sajnálattal közlöm, hogy 12 éves kor alatt még nem lehet nemi életet élni.
15/27 anonim válasza:
Mondjuk ha fiú vagy, attól függetlenül még lehetsz meleg.
16/27 A kérdező kommentje:
De nem vagyok meleg te degenerált :)
2018. máj. 6. 12:25
17/27 anonim válasza:
Degenerált az, akinek ebből a kérdésből nem jön le, hogy tetszik a csajnak.
18/27 A kérdező kommentje:
Egy volt tanárnőnek? Mert ő kérdezte.
2018. máj. 6. 12:32
19/27 anonim válasza:
Ezt mondjuk beírhattad volna a kérdésbe, és akkor nem kaptál volna ennyire degenerált válaszokat. Akkor csak aggódik érted, hogy olyan ronda és butuska vagy, hogy az életben nem lesz barátnőd.
20/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csunya :) megvagyok párkapcsolat nélkül is. Így érzem magam boldognak :)
2018. máj. 6. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!