Feltűnési viszketegség vagy pusztán gonoszság?
Figyelt kérdés
Van egy volt "barátnőm", aki kihasznált, én voltam a támasza, a lelki szemeteskukája. Most pedig ellenem fordult, már nem vagyok jó neki. Folyton manipulálni akar, hogy "egoista vagyok és dagadt, engem senki sem szeret, senkinek sem kellek" stb. De tudom, hogy amit mond nem igaz, mert engem szeretnek és kellek másoknak (ezt egyáltalán ne beképzeltségnek higgyétek, nem az) és végre elfogadtam magam és másokat is, ezért azt mondja, hogy egoista vagyok. A lényeg, hogy én ott voltam neki, amikor szüksége volt rám, most pedig ez. (a szülei elváltak és utálja az apját) Szerintetek feltűnési viszketegsége van, hogy végre valaki foglalkozzon vele, vagy szimplán gonosz? Mert az biztos, hogy nem normális.2018. máj. 5. 14:57
1/13 anonim válasza:
Valamiért irigy rád és le akarja törni az önbizalmad.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2018. máj. 5. 15:13
3/13 anonim válasza:
Igen szerintem is ez inkább irigység. Maradj magabiztos és boldog, ez a lényeg, vele meg ne foglalkozz had mondogassa a hülyeségeit. Ha te nem veszed fel ezeket az csak mégjobban bosszantja majd :)
4/13 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, köszönöm szépen! :)
2018. máj. 5. 15:40
5/13 anonim válasza:
energiavámpír, aki belőled táplálkozik, ne hagyd! :)
6/13 A kérdező kommentje:
3. Köszönöm! :)
2018. máj. 5. 16:25
7/13 he84 válasza:
Igazuk van az előttem válaszolóknak. Próbáld meg elkerülni őt és ne foglalkozz vele többé! Nézd levegőnek és ha nincs közönség, akkor nincs előadás se.
8/13 A kérdező kommentje:
he84, rendben, köszönöm szépen :*
2018. máj. 5. 18:38
9/13 anonim válasza:
Te egy szeretetteljes érző emberi lény vagy, bármit, mond ne tántorítson el ettől
10/13 A kérdező kommentje:
5. Köszönöm szépen, nem is tudod, hogy ezt milyen jól esik olvasni :* <3
2018. máj. 5. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!