Miért jönnek az emberektől folyamatosan olyan kérdések hogy van-e barátnőm?
Van- e barátnőm? Amikor azt mondom hogy nincsen, egyes emberek úgy tudnak nézni rám, mint ha valami földönkívűli lennék. Megkérdezik azt is meglepődően, hogy hogy nincs senkim? Erre a válaszom az, hogy nem tudom. De most komolyan mondom, hogy az ilyentől olyannyira felmegy a pumpa, hogy legszívesebben beverném a száját aki felteszi ezeket a kérdéseket nekem. Másnál is van ilyen? Titeket is zavar?
Magamról: Átlagos vagyok, jól nézek ki, 21 éves fiú vagyok, soha nem volt párkapcsolatom (pedig vágyok rá) de valami miatt nem keltem fel a lányok figyelmét és érdeklődését, talán unalmas is vagyok. 170 cm és 50-55 kg vagyok, sötétbarna haj.. Magamról ennyit. Akarok barátnőt, de nincs olyan lány aki az igazi lenne. Szóval elegem van, hogy folyamatosan napiszinten megkapom ezt a sz..rt, már rohadtul idegesít..... Talán már lehet azt feltételezik rólam hogy meleg vagyok? Hát kitudja mit gondolnak..... Mindenesetre nem vagyok meleg. Szóval tényleg elegem van némely ember pofátlan kérdéseiből.
Mert primitív ösztönlények.
Semmi nem érdekli öket csak a pi.na.
Ha nökröl beszélhetnek akkor faxa belevaló csávónak érzik magukat.
Le kell xarni öket...
Ne hagyd hogy felidegesítsenek.
28F
Azt is lehet mondani, hogy ne haragudj, nem szeretnék magamról mesélni. És felállni, otthagyni.
Vagy megkérdezni, hogy nem gondolja-e, hogy tapló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!