Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet ezen változtatni?

Hogyan lehet ezen változtatni?

Figyelt kérdés

Sok barátom van és elmondásuk szerint szeretnek is engem. De mindig érzem, hogy meg kell változnom, mert valami nem oké velem. Kérdezgettem nagyon jó őszintének gondolt barátaim, hogy miben kéne változnom de senki nem mondott semmi az "így vagy jó" szövegeken kívül. Ma viszont újra megkérdeztem egy hozzám közel állót és azt mondta alapból egy nagyon szerethető lány vagyok és ne akarjak megváltozni, csak "hirtelen haragú: vagyok. Én eddig ezt még nem is figyeltem. Kértem, hogy mondjon példát de ő nem tudott. Csak azt mondta, hogy néha hirtelen felkapom a vizet és olyanokat mondok amivel nagyon megtudok bántani másokat.

Néha elismerem én is észrevettem, hogy ilyet csináltam és bocsánatot is kértem vagy leállítottam magam de többségben nem.

Hogyan tehetnék ez ellen? Hogyan tudnék ezen változtatni?

2018. máj. 1. 13:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Annak hiányában hogy még is miken húzod fel magadat, nehéz megmondani hogy még is mit hogy változz. De azért nagyjából: egész egyszerűen, vagy ne vegyél mindent 100% komolyan, vagy esetleg előbb gondolkodj és mérlegelj és csak azután válaszolj. Vagy ahelyett hogy felkapod a vizet és sértő dolgokat mondsz, ha esetleg valaki csipkelődik veled akkor te is valami hasonlóval vágj vissza ami kicsit vicces kicsit szívatós szurkálódós jelleggel.
2018. máj. 1. 14:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Bennem a húszas éveim elején kezdett tudatosulni, hogy mik azok a helyzetek, amikor kifordulok magamból, aztán meg tudtam figyelni az előjeleket is. Még mindig nagyon heves természetű vagyok, de most már, ha érzem, hogy "megy fel a vezérhangya", akkor megpróbálok lassabban lélegezni, visszanyerni a józan eszem, elszámolni tízig mielőtt megszólalok, vagy ha nem megy, akkor elvonulok tíz percre lenyugodni. Még mindig nem sikerült változtatni ezen a tulajdonságomon, de már legalább valamennyire tudom kezelni.

2018. máj. 1. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!