Mit tegyek hogy komolyan vegyenek?
Hol is kezdjem...
Kb másfél méter magas vagyok (igen...)átlagos testalkattal,csicsergő hanggal, elég sokat szoktam nevetni (másoknak ez “hihihi”). Nagyon pozitív vagyok, szeretek hülyéskedni... de néha én is szoktam komoly lenni. Elég jó tanuló vagyok, pontosabban osztályelső, sok minden érdekel, igyekszek jól tájékozott lenni. Viszont ennek ellenére úgy néznek rám mint egy naiv, alsós kislányra. Főleg a fiúk. Néha csak így odajönnek hozzám és “Jaj de aranyos vagy” aztán megsimogatják a fejem mint egy kiskutyának. Ha esetleg dühös vagyok és elkezdek veszekedni, akkor nem bírják ki nevetés nélkül. Esetleg. Esetleg ha arra kerülne sor h valakivel összejöjjek mindig megkapom h “előtte nőlj meg” vagy “melletted pedonak érezném magam” stb. Bármennyire is próbálok pozitív maradni, ezek a visszajelzések borzasztóan megtudnak bántani.:( Néha kisminkelem magam akkor néznek az idegenek 13-nak és amikor látják h reagálok akkor meg “De jól tartod magad”.
........
Olyan is előfordul nem egyszer h random felkapnak és arrébb tesznek. Mert miért ne. Szóval elég kiszolgáltatottnak érzem magam. Mások előtt próbálok ebből viccet csinálni de... én már ezt nem bírom.
Hogyan tudnék kompenzálni?
16/L
#10 Így elképzelve tényleg aranyos szituáció lehetett.:)
Hát megpróbálom szeretni magam de amikor a tanár rám néz és elkezdi “Te eléred egyáltalán az 150-et?” Így hmm...
Am olyan jó h nem vagyok ezzel a “problémával” egyedül. Már csak meg kell oldani valahogy.:D
Ha zavarnak a megjegyzések, csípőset vissza kell szólni, tanárnak a "és ön súrolja már a 60-t"
Persze ehez kell egy kis arc :D
Nem veled van a baj, hanem azzal, hogy a környezetedben lévő emberek túl gyerekesek. Fiúként én sem voltam sosem túl magas, mindig a legalacsonyabb voltam az osztályban. Még a lányok is magasabbak voltak nálam. Most 19 évesen is csak 165 cm magas vagyok, és szakállam sem nagyon nő, csak pár szál. És még mindig eléggé gyerekes az arcom. Szerencsére én nem sok megjegyzést kaptam a kinézetemre, de például 9. előtti táborban a többiek mindig a 6. osztályosokhoz akartak küldeni :D
Szerintem próbáld meg minnél jobban figyelmen kívűl hagyni az ilyen beszólásokat, vagy valami olyan választ fűzhetsz a megjegyzésükhöz, amiből látszik, hogy nem érdekel téged. Például unott arccal egy "aha", majd elfordulás eléggé idegesítő lehet számukra :D Ha meg nagyon durvul a helyzet (szerintem például az az emelgetés már nagyon nem ok), akkor szólhatsz az egyik tanárnak vagy szülődnek.
De veled tényleg nincs semmi probléma. Főleg, ha osztályelső vagy. Akár az is lehet, hogy erre féltékenyek :D
Párkapcsolattal sem lesz semmi problémád szerintem. Ki ne szeretne egy okos, kedves barátnőt? És tényleg, fiúk között is van sok, akinek hasonló problémái vannak. Például én is szívesen megismernélek, de gondolom kapsz elég levelet (legyél velük óvatos :D), úgyhogy nem zavarlak :)
Ennyi segítőkész embert se láttam még itt gyk-n.:D Nagyon szépen köszönöm. <3 Am visszaszoktam szólni, csak olyan hangom van mint egy mókusnak. Lol. Am privátban is írhattok nyugottan, ha nem vagytok 60 éves cukros bácsik.:) Se 59. Majd eljárok gyúrni h megvédjem magam, vagy szerzek egy testőrt...
Na jó látszik h este van, és fáradt vagyok.
Sziasztok.:DD
Szólj vissza nekik, ne hagyd magad!:D
Nekem egyébként úgy tűnik a környezetemben élő embereket elnézve, hogy a fiúknak kifejezetten tetszenek az ilyen lányok, és pont hogy a komolyabb típusok jöttek össze velük.
Engem rendszeresen általános iskolásnak néztek így lassan 20 évesen, nagyon gyerekes arcom van. Elkezdtem hordani a szemüvegem (zseniális ötlet volt, végre rendesen látok), levágattam vállig érőre a hajam, és így valamennyivel idősebbnek tűnök.
Engem 28 évesen akartak leültetni a 13-14 évesek közé angol versenyen. Tanérként a diákjaimat kísértem be a terembe, és odajöttek, hogy melyik iskolából jöttem, melyik géphez szeretnék leülni.
Szóval átérzem a helyzetet. :) Engem a mai napig érnek atrocitások (ma már 32 vagyok, 160 cm, baba arc), de ma már csak annyit teszek, hogy erőteljesen visszaszólok. Feladtam, hogy erősebben sminkeljek, átfessem a hajam, kiskosztümben járjak... Nem érzem jól magam velük.
Szóval én ma már csak annyit teszek, hogy senkinek nem hagyom, hogy cs*sztessen. Nagyon sokáig lenyeltem, amikor gyerekként kezeltek és bunkón beszóltak idegenek, buszsofőr, banki alkalmazott, takarítónő a plázában, random emberek random helyeken. Nekem inkább ezzel van bajom, hogy gyereknek néznek, és azt gondolják, ha bunkón szólnak hozzám, nem fogok visszadumálni, mert a gyerek ugye általában tiszteletből nem dumál vissza az idősebbnek. Na, nálam ilyenkor meglepődnek. :)
Szóval csak keményen, kérdező. Higgadtan közöld velük, hogy nem tartod viccesnek, hagyják abba, és hogy nem kérsz ebből. Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!