Ez normális? 13 éves lány létemre elég eltérő a stílusom a többi korombeli lányétól.
Dubstep dubstep, vagy elektronikus zene amit dubstepnek hívsz mert nem ismersz más műfajt azon belül? :D
Amúgy jó neked. :D
Nem olyan eltérő, én is motorozok, mint 2 lány osztálytársam. Nem nagy cucc. Zenei érdeklődés meg mindenkinek más.
Nem tudom miért gondolod, hogy nem lenne normális, kinéznek miatta?
Középsulibannem fognak, ha ezért aggódsz.:)
Suliban bármi miatt kinézik az embert, miközben tök egyformák vagytok. Nyilván nem lehet mindenkinek ugyanaz a hobbija.
Ettől függetlenül próbálj meg barátkozni a többiekkel, ha csak azt hajtogatod, hogy te mennyire különbözöl tőlük, azzal saját magadat közösíted ki.
14 évesen kismotorozni pedig nem olyan extra dolog, nem véletlenül van ilyen alacsonyan a korhatár.
A többi lánynak lehet, hogy meg sem engednék a szülei, hogy motorozzon, vagy pénzük se lenne rá. Lehet, hogy amúgy tök érdekelné valamelyiküket a téma, ha beszélgetnétek róla.
Vagy igazából milyen választ vársz? Szerinted nem vagy normális?
Kit izgat milyenek mások? Én is GIJoe-val és Matchbox-okkal szerettem játszani kislány koromban, és még büszke is voltam arra, hog ymás vagyok.
Döbbenet, hogy ez a fajta különcség imádat másban kétségeket okoz. A szüleid nem erősítenek abban, hogy te jó vagy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!