Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok arról, hogy egy...

Mit gondoltok arról, hogy egy lány kivágott felsőket hord, és közben arról panaszkodik, hogy a "perverz" férfiak bámulják a dekoltázsát?

Figyelt kérdés
Magabiztos, extrovertált, színötös tanuló 17 éves lányról van szó egyébként.
2018. ápr. 25. 13:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én bármikor azért hordok kivágott felsőt, mert qrva meleg van a melleim közt, és utálom, ha beizzad. 11 éves korom óta bámulnak, megszoktam. Nem tetszik, szívesebben élnék csupanő városban, de ez van.
2018. ápr. 25. 17:54
 12/16 anonim ***** válasza:

11# Én is élnék egy csupa férfi városban,de munka után bemennénk a szomszédos csupa nő városba.Ne ilyedj

meg nem minden nap.

2018. ápr. 26. 13:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem lenne átjárás. Vagy mixelt helyen élsz vagy csak egyneműek közt. Ha valakit nem tudsz elviselni egészében, a pinája se kelljen.
2018. ápr. 27. 01:04
 14/16 anonim válasza:

Tény, hogy bámulni illetlenség, de senki nem tilthatja meg nekik. A mai világban, ha olyan, es a facebookra vagy egyéb jó helyekre is kiteszi a melleit, akkor ott aztán még inkább megbámulják, csak azt ő nem látja😂

Viccet félretéve, nekünk lanyoknak sem kell ám ártalmatlannak tettetnünk magunk, azt ne mondja nekem senki, hogy nem nézett még meg magának egy jókepű csávót, aki szembejött vele az utcán.😉

2018. máj. 24. 22:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát eleve azért rakod ki mert azt akarod hogy vegyenek észre akkor mit akarsz. Mellesleg ezt mindigis annyira primitívnek tartottam hogy valaki hamár nem tudja a saját kisugárzásával elérni hogy észre vegyék akkor majd használja a jól bevált ősi ösztönöket ez nem mi ránk férfiakra lenéző hanem rád és többszörösen is mivel a kérdést sem azért irtad ki hogy téged tényleg zavar hogy megbámulnak az utcán hanem mert itt is be jelentetted hogy nézzétek nekem cicim van vegyétek észre bámuljátok ugye mijen csodás vagyok!!! hát nem vagy az inkább szánalmas
2018. aug. 2. 20:50
 16/16 anonim ***** válasza:
nem érti még eléggé a férfiak viselkedését :-)
2023. jún. 23. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!