Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, szerintetek "helyes"...

Lányok, szerintetek "helyes" vagyok?

Figyelt kérdés

Szóval...hogy is mondjam, már régóta érdekel ez a dolog hogy a lányok nagy része mit is gondol rólam, ugyanis számomra nagyon nem egyértelmű a dolog.

szóval sokszor előfordul hogy várok a buszra és rámnéznek, vagy pl ősszesugnak valamit és nevetnek meg engem figyelnek, de nem tudom hogy most attól van mert nem tetszek nekik vagy attól hogy bejövök nekik.. :p

Kérlek írjatok egy megyét és egy kort

privibe kaptok utána képet is remélhetőleg :p

2018. ápr. 23. 19:32
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
34%
2018. ápr. 23. 20:50
 12/33 A kérdező kommentje:

Ja bocs, én vagyok a hibás hogy vannak itt ilyen bunkó létformák :D

gondoltam megkérdezem, mert érdekelt a dolog.

De akkor nyugodtan, nézegessed.

2018. ápr. 23. 20:55
 13/33 anonim ***** válasza:
82%
És szerinted az általános suliban leadott szentbeszéd, hogy nem küldünk magunkról képet, főleg nem vadidegeneknek, az csak a csajoknak szólt? Ráadásul ez olyan kép, amin még az arcod is látszik. Azért minimum 17-18 évesen több eszed is lehetett volna ennél.
2018. ápr. 23. 21:02
 14/33 anonim ***** válasza:
0%
Jó nagy gyökér volt aki az engedélyed nélkül kiposztolta, ebből rendőrségi ügyet is csinálhatnál már csak a vicc kiteljesedéséért, mikor legutóbb ilyen esetről hallottam egy 150000-es büntit szabtak ki az illetőre aki ezt tette. :D
2018. ápr. 23. 21:54
 15/33 A kérdező kommentje:

Srácok, nyugi már

Még meglátjuk mi lesz :D

De kitudja...

2018. ápr. 23. 22:10
 16/33 anonim válasza:
Baranya megye, 16/l
2018. ápr. 23. 22:32
 17/33 anonim ***** válasza:
16/L, Pest megye
2018. ápr. 23. 22:57
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, kommentjeid alapján kérlek vigyázz, nehogy EGO-d szintjéről IQ-d szintjére zuhanj, a dokiknak ne kelljen túlórázni összetört testeden!
2018. ápr. 24. 06:10
 19/33 A kérdező kommentje:

Aha, miért is?

Hol voltam nagyképű?

2018. ápr. 24. 08:24
 20/33 anonim ***** válasza:
62%

A kérdező kommentje:

Ja bocs, én vagyok a hibás hogy vannak itt ilyen bunkó létformák :D 

ITT voltál nagyképű, mert igenis hibás vagy abban, hogy azoknak a bunkó létformáknak képet küldtél. Ez volt az első nagy hibád. A második pedig az, hogy miután ideböfögte a bunkó válaszát, te simán visszaszóltál neki, pedig a tudatában voltál, hogy a rólad készült kép immáron a birtokában van, és azt kezdhet vele, amit akar, például belinkelheti ide, hogy az egész gyk - ahova azért sokan feljárnak - láthassa és hozzáférhessen. Te is és a bunkó válaszoló is tankönyvi példák vagytok az emberi ostobaságra.

2018. ápr. 24. 09:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!