Lányok, szerintetek "helyes" vagyok?
Szóval...hogy is mondjam, már régóta érdekel ez a dolog hogy a lányok nagy része mit is gondol rólam, ugyanis számomra nagyon nem egyértelmű a dolog.
szóval sokszor előfordul hogy várok a buszra és rámnéznek, vagy pl ősszesugnak valamit és nevetnek meg engem figyelnek, de nem tudom hogy most attól van mert nem tetszek nekik vagy attól hogy bejövök nekik.. :p
Kérlek írjatok egy megyét és egy kort
privibe kaptok utána képet is remélhetőleg :p
Ja bocs, én vagyok a hibás hogy vannak itt ilyen bunkó létformák :D
gondoltam megkérdezem, mert érdekelt a dolog.
De akkor nyugodtan, nézegessed.
Srácok, nyugi már
Még meglátjuk mi lesz :D
De kitudja...
Aha, miért is?
Hol voltam nagyképű?
A kérdező kommentje:
Ja bocs, én vagyok a hibás hogy vannak itt ilyen bunkó létformák :D
ITT voltál nagyképű, mert igenis hibás vagy abban, hogy azoknak a bunkó létformáknak képet küldtél. Ez volt az első nagy hibád. A második pedig az, hogy miután ideböfögte a bunkó válaszát, te simán visszaszóltál neki, pedig a tudatában voltál, hogy a rólad készült kép immáron a birtokában van, és azt kezdhet vele, amit akar, például belinkelheti ide, hogy az egész gyk - ahova azért sokan feljárnak - láthassa és hozzáférhessen. Te is és a bunkó válaszoló is tankönyvi példák vagytok az emberi ostobaságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!