Szerintetek ez valami betegség?
Figyelt kérdés
ha valaki fél a nagy tömegben. ami mondjuk 10ezres vagy nagyobb tömeget jelent. pár ezer ember között még nem fél2018. ápr. 14. 08:54
1/5 anonim válasza:
persze, irasd ki magad a háziorvossal, ha tüntetni mész.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem az. Az lenne a betegség, ha nem menne emberek közé.
3/5 anonim válasza:
Nem betegség. Szerintem ez normális.
Ha nem is konkrétan félelem van olyankor, de frusztráltság, feszültség biztosan. Hiszen ki ne szorongana (még ha csak minimálisan is) olyan nagy tömegben?
Aki meg azt írja, hogy ő nem, az akkor még nem volt 10 ezer vagy annál nagyobb fős tömegben :D
4/5 anonim válasza:
Egy rendezvényen ti szorongtok? Van mikor 30.000-es tömegben találod magad egy jó rendezvényen mondjuk F1 versenyen. Én nem szorongok, élvezem olyankor.
5/5 anonim válasza:
Enyhe szociális fobiarol lehet szó 🦆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!