Takarítás mániámmal megfojtom a családomat. De mit tehetnék?
17 éves pakolás és rendmániás lány vagyok. Valahogy az elmúlt egy évben alakult ki nálam mindez,mikor elvesztettem a legjobb barátaimat.amint hazaérek az iskolából,nem bírom elviselni a mosatlant vagy a lejárt (tiszta) mosogatógépet, és muszáj kipakolnom,majd ismét be. Este gyakran elővesznek a szüleim takarókat a tv-zéshez,reggel az az első,hogy pontosan összehajtom őket,megigazitom a foteleket,hogy szimmetrikusan álljanak.
A szobámban és mások házában abszolúte nem csinálok ilyesmit,nem is akarok takarítani.
Anyukamnak az agyára megyek,hogy pszichés problémám van.
De közben meg imádok takarítani, nélkülem nem lenne rend.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Azt kihagytam a "diaknozisomból",hogy:Nem az a baj, hogy senki nem pakolna el,hanem,hogy úgy érzem, muszáj abban a pillanatban elpakolnom.
A szobámban is megvan egy amolyan rituálé. Ha valami nincs a helyén, megőrülök, állandóan porszivózom.
Sajnos emiatt már adódott velem egy kisebb probléma. A szobámhoz tartozó wc ülőket nagyon erős takarítószerrel mostam le,ami miatt fertőzésem lett.
Elírás volt,de nem bántott meg!:DD
Köszönöm mindenkinek. Felkerestem ma az iskolapszichológust!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!