Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lehet egyeseket megvásár...

Miért lehet egyeseket megvásárolni egy üveg sörrel?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy miért lehet egyes embereket megvásárolni ennyivel? Láttam már olyat, hogy 45-50 éves férfi odament 18-25 évesekhez beszélgetni, aztán egy 20 perc múlva kért egy szál cigit, később kapott egy üveg sört és akkor már mindenki a "barátja volt". Nem ez az első eset, hogy ilyet látok. Nekem is volt, hogy beszélgettem valakivel az egyik ismerősömnél, aztán mondta, hogy szeretne egyet telefonálni, ha nem haragszom, de csak egyetlen perc lesz. Oda adtam neki a telefonomat, aztán úgy adta vissza, hogy a 4500 Ft ból maradt rajta 1500 Ft. És egyáltalán nem éreztem a bűntudatot az arcán. Volt egy másik hasonló szitu, amikor beszélgettem valakivel szintén az egyik ismerősömnél és a vége meg az volt, hogy "nem tudsz adni 5000 Ft-ot?" Persze nem adtam, de kérdem én: Miért nem tudnak elmenni dolgozni ezek az emberek? Miért ilyenek? Semmit nem szégyellnek?

2018. ápr. 9. 17:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Most én nem értem, vagy a fősorban feltett kérdés szerintetel is teljesen ellentétben áll a kifejtős résszel?
2018. ápr. 10. 06:33
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Előző! Nem, nem értetted félre, szerintem is fordítva írta a kérdező. De már válaszoltam neki. Azóta meg nincs is itt. :)
2018. ápr. 10. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!