Milyen könyvet tudtok ajánlani, hogy fejlesszem a magamba vetett hitet/bizalmat? Többi lent!
Tehát azt vettem észre magamon, hogy - habár önbecsülésben nincs hiány (vagy nem tudok róla :D) - nem bízom magamban annyira, mint kellene.
Rögtön az fordul meg a fejemben, hogy más biztos jobban meg tudja csinálni. Másnak biztos jobb ötlet fog az eszébe jutni, mint nekem. Más biztos jobban...stb
Ami egy butaság, már többször is beigazolódott.
Olvastam - bár már kicsit régebben - elég sok önbizalommal, önbecsüléssel, önfejlesztéssel foglalkozó könyvet, úgy veszem észre, hogy nem az önbecsüléssel van baj, hanem a magamba vetett bizalommal és ezekkel a buta gondolatokkal, ami miatt elbizonytalanodom.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy tudtok-e olyan könyvet vagy esetleg videót ajánlani, ami javíthat és segíthet nekem ebben?
Köszi! :)
Semmi baj István, de akkor mit ajánlasz helyette?
Az önbizalom nem könyvekből jön, hanem sikerből.
Az önmagadban való kételkedésnek pedig két forrása van:
1. Határozottság / döntésképesség hiánya
2. Valószínűleg az, hogy nő vagy (az írási stílusodból erre a következtetésre jutottam), és biológiailag egyáltalán nem arra vagy "szánva", hogy komoly felelősséget vállalj és döntéseket hozz a saját családod környezetén kívül. Ez, és/vagy alapvetően valami olyasmivel foglalkozol, ami férfiak területe.
Utóbbi esetben akárhány könyvet olvashatsz, nem fognak segíteni. Abban az esetben az egyetlen út "előre" az elférfiasodás és gyermektelenség.
Köszönöm a választ!
Nem, nem nő vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!