Miért van az, hogy a magyar emberek legtöbbje magas, és erős, vastag ízületű?
Figyelt kérdés
Én kb. 176,5 cm magas vagyok, és szinte csak magasabb embereket látok, amerre járok, valamint szinte mindenkinek erős, vastag csuklója, alkarja van.2018. ápr. 6. 19:21
11/20 anonim válasza:
175cm-emmel 52-53kg vagyok. Mindenki mondja hogy vékony vagyok en is tudom de hiába próbálok hízni gyorsabban fogyok. 13f
12/20 anonim válasza:
Te sokkal jobban veszed észre a magasabb, erősebb embereket, mert erre fókuszálsz.
Egy szingli meg azt látja hogy mindenkinek van párja körülötte, mert arra fókuszál, az fáj neki.
Én is sokszor azt vettem észre, mennyire erősebb, nagyobb nálam mindenki, utána mikor buszmegállóban álltam rájöttem én vagyok a legnagyobb 20 ember közül.
13/20 anonim válasza:
Statisztikának jobban hiszek ,mert nem 10 emberből dolgozik aki éppen arra jár aznap .Átlag férfi magasság 176 cm, tehát te tökéletesen átlagos vagy,semmiképpen se vagy alacsony. Egyszerűen csak azt veszed észre aki nálad magasabb.
14/20 A kérdező kommentje:
Akkor a 175 cm már alacsony?
2018. ápr. 8. 12:09
15/20 anonim válasza:
Nem alacsony. Ez statisztika és ott van egy szórás amit átlagnak lehet nevezni,speciel ennek a középértéke a 176cm 170-182 közt kb átlagos vagy.
16/20 A kérdező kommentje:
Csak én kb. még 30 centiméterrel szeretnék magasabb lenni. Sajnos már nem leszek.
2018. ápr. 8. 12:29
17/20 anonim válasza:
Hát profi kosaras akarsz lenni vagy mi bajod van?
18/20 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy mindenki magasabb tőlem.
2018. ápr. 8. 12:36
19/20 anonim válasza:
Akkor gyúrj és legyél náluk erősebb
20/20 A kérdező kommentje:
Attól nem leszek magasabb, sőt, a sok évnyi súlyemelés miatt a csigolyák össznyomódnak, így hamarabb leszek alacsonyabb.
2018. ápr. 8. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!