Jobbkezesek hogyan szoktak füzetet vagy újságot lapozni: bal vagy jobb kézzel? És az oldal alsó vagy felső sarkánál fogják meg?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 4. 23:21
1/9 anonim válasza:
Jobb kezes vagyok, jobb kézzel a jobb alsó saroknál lapozok.
2/9 Miss Endzsi válasza:
Jobb kezemben tartom, ballal lapozok. Nem pont a sarkánál, de alulról.
3/9 anonim válasza:
Jobbkézzel a füzet közepén lapozok.. nem tudom miért.. 😂
5/9 anonim válasza:
Én kétkezes vagyok, és a balban tartom a könyvet, a jobbal lapozok a felső sarkánál.
6/9 anonim válasza:
Én jobbos vagyok,de az 5-ös szerint csinálom.
7/9 anonim válasza:
Jobbkezes vagyok. Ha az asztalon a füzet, akkor a bal kezemmel az alsó sarkot fogom, vagy kicsit beljebb.
Nyilván ha a egyik/másik kezem foglalt, akkor a szabad kezemmel fogom.
8/9 anonim válasza:
Felváltva! Mikor hogy. Ha fekszem, nagyban függ a póztól. Ha autóban ülök, és mind 2 kezem szabad, akkor balkézzel.
9/9 anonim válasza:
Felváltva, hogy melyik kezemmel, és vagy lap alján vagy lap közepén, papírtípustól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!