Ti mit csináltok húsvét vasárnap?
Figyelt kérdés
.2018. ápr. 1. 08:56
1/8 anonim válasza:
TV-zek semmi más, esik az eső is, ez már a könyökömön jön ki, de! Éjszaka szerencsére egyszer se kapcsolt be a konvektor! :) Végre lehet spórolni is!
A sonka és kocsonya már tegnap előtt elkészült szval pihi van.
2/8 anonim válasza:
Elviselem, hogy a családom veszekszik velem, és lelkileg is bánt. Tegnap is sírva aludtam el mert felhozták utálnak engem. Szóval igyekszek kibírni a családom, rokonaim és várom, hogy leteljen az ünnep és elkerülhessen őket
3/8 anonim válasza:
Mosok,takarítok,talán csinálok valami kaját,tegnap is dolgoztam,ma szabadnapos vagyok.Aztán amilyen fáradt vagyok,lehet ki se kelek az ágyból,és csak netezek.
4/8 anonim válasza:
8 fok sincs, zuhog az eső, van vagy 60-70 km-es szél.
Kirándulni akartunk, lefújtuk a francba, de még a városba sem megyünk így be vszeg.
Sütik tegnap elkészültek, sonka is, tojás is, jobb híján döglés lesz :(
5/8 anonim válasza:
Söt a nap, várom, hogy a szél is megálljon aztán kimennék valahova autót fotózni. Addig South Parkot nézek, aztán tanulni sem ártana kicsit (mert kell a hülyének a második diploma...), délután pedig 3 kézilabdameccs is lesz...
7/8 anonim válasza:
Én azt, amit más hosszú hetvégéken: pihenés, szórakozás. Ez lesz holnap is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!