Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek jókislány vagyok...

Szerintetek jókislány vagyok vagy átlagos?

Figyelt kérdés

Ivás: kb havonta 1-szer szoktam vagy magam vagy barátokkal szabadtéren. Kocsmába is voltam már párszor.

Buli:havonta 1-szer lejárok ilyen rockpincébe

Cigi;nem is próbáltam mert szeretek sportolni és nem akarom elrontani az életem

Tanulás: egyenesen utálom kb napi 1 orat tanulok max ha muszaly. Tobbit puskazom. Megvan a 4es 5os atlag 16/L

2018. ápr. 1. 08:33
1 2
 11/12 bumbi02 ***** válasza:
100%

Teljesen átlag. Bár nem értem, hogy a kérdésnek mi a lényege, aféle önigazolás lehet talán.

Akik mindenféle háttérinformáció nélkül szánalmasnak tartják az egyedül ivást, azoknak elég szűk világképük van. Nem csak buliban lehet inni. Néha jól esik az embernek otthon is egy üveg sör, vagy egy pohár vörösbor. Nincs ebben semmi szánalmas. Egyedül tajtrészegre inni magunkat a szánalmas.

A középiskolában pedig a napi 1 óra tanulás is bőven elég, ebben sincs semmi megvetni való. Átlag 16 éves a kérdező, csak valami oknál fogva keresi az önigazolást, hogy jó kislány, vagy átlagos.

2018. ápr. 1. 13:40
 12/12 Simon Petrikov ***** válasza:
Hogyha úgy érzed hogy meg kell kérdezned, akkor nem vagy az.
2020. aug. 26. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!