Miért kell mindent kiírni a Facebookra? Totàl idegesítő.
Figyelt kérdés
Szàmomra lecsengett a Facebook. 8 éve vagyok fent, de aktívan màr 2 éve nem hasznàlom.2018. márc. 30. 08:44
11/15 anonim válasza:
Ilyen alapon az Instagram sem divatos már rég, mióta így felhígult, és a twitter sem. Azt miért nem említitek? :D
12/15 A kérdező kommentje:
Igen kritizàlom, mert nem szeretem ha megjelölnek. Megkértem a rokonaimat, hogy ne jelölgessenek be és ha csalàdi összejövetel van ne töltsenek fel képeket rólam,főleg, ha én vagyok a hàzigazda.Nem fogtàk fel. Az egyik unokatesómat letiltottam.
Az alapból idegesít az egésznapos telefonozás. Az emberekkel nem lehet beszélgetni, mert kb. én érzem magam kellemetlenül, hogy hozzàjuk merek szólni. Minap egy hamburgerezőben is àtéltem, hogy mindenki képet készített mielőtt enni kezdett.
Amúgy én is szeretek képet készíteni, de nem minden életszituàcióban. Az Instagramot jobban szeretem pont a képek miatt.
2018. márc. 30. 19:19
13/15 anonim válasza:
Figyi, állítsd be ezt:
Beállítások -> Idővonal és megjelölés -> Ellenőrzés
Itt pedig mindkettőt kapcsold be.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😋
2018. márc. 30. 20:03
15/15 anonim válasza:
Én meg az instagramról szoktam le, pont azért, mert ott csak képek vannak. Na és?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!