Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mióta normális wc-zés közben...

Mióta normális wc-zés közben a telefont nyomkodni?

Figyelt kérdés
Nem tudom megérteni kb 2 éve egyre gyakrabban olvasom neten vagy ismerősöm meséli hogy "wc-zés közben pörgettem a facebookot" meg "mint minden normális ember nézegettem a facebookot miközben végeztem a dolgom".. Én vagyok maradi hogy nem viszem soha még a fürdőbe sem a telefonom és nem csak higéniai szempontból hanem úgy anblokk vagy miért csinálják ezt az emberek? nem bírnak ki 5-10 percet? nem vagyok öreg 21 éves vagyok de nem értem mégsem hogy ezt mégis miért?

2018. márc. 26. 22:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%

Sima ügy. Legtöbbször két perc alatt megvan...

Gyors anyagcserém van, szóval naponta járok de elég könnyen kijön. :D

2018. márc. 26. 22:45
 12/19 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem nagyon hülye szokás, de inkább ott nyomkodják, mint beszélgetés közben...
2018. márc. 26. 22:54
 13/19 anonim ***** válasza:
45%

Így van, régebben meg újságot hordtak be folyton, az mivel jobb, mint a telefonozás? Semmi köze a függőséghez, egyszerűen az újságokat leváltotta a telefon.

Egyébként volt már, akinél a wc-ben keresztrejtvényt láttam. :)

2018. márc. 26. 22:56
 14/19 anonim ***** válasza:
35%

#9-es

Aki félórákat van bent, az nem olvasgat. Főleg ha férfi az illető.

Kérdésedre válaszolva: 19 vagyok, osztálytársaim java része is beviszi a mobilját a WC-be. Volt amelyik bele is ejtette.

Nekem soha nem jutott ilyen az eszembe. Ki lehet bírni azt a 10-15-20 percet mobil nélkül. És még a higiéniát is megtartod.

2018. márc. 27. 00:07
 15/19 anonim ***** válasza:
52%
Én sokszor azért viszem magammal mert ahol dolgozok nagyon nagy a nyüzsgés, ilyenkor leülök a wcre és mintegy kis 15 perc kikapcsolódásképpen facebook, hírek, időjárás, stb. Amikre úgy általában nincs túl sok időnk munkahelyen. 30f
2018. márc. 27. 00:34
 16/19 anonim ***** válasza:
68%
Nem értem mi vele a baj, régen tényleg ujság / könyv volt a megszokot msot telefon, ennyi.
2018. márc. 27. 00:48
 17/19 anonim ***** válasza:
85%

Nincs azzal semmi baj. Én is a budiról írok.

38/F

2018. márc. 27. 09:46
 18/19 anonim ***** válasza:

Egyetértek.. Nem értem mért nem tudják azt a kis időt kibíni,és sosem csináltam ilyet :D

A barátom konkrétan fél órákat tököl a wcn a telefonjával minden alkalommal,el nem tudom képzelni mi a franc tart neki annyi ideig. Rohadtul irritál.

2018. márc. 28. 14:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Én nem vittem be soha telefont, de még újságot vagy könyvet se. Max. 10 perc alatt kész vagyok nagydologgal is. Nem értem miért húznám az időt kütyünyomkodással, azt lehet akkor is ha már végeztem.
2018. ápr. 3. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!