Mai tinédzserek, tényleg ilyenek vagytok?
Nagyon sok rosszat hallok a mai tinédzserekről: önzők, buták, csak a telefonjukat nyomkodják non-stop, a tanulás nem érdekli őket egyáltalán, nem hajlandóak senkihez alkalmazkodni és semmilyen szabályt nem fogadnak el, egyetlen könyvet sem olvasnak el és írni sem szeretnek, csak a divatos rövidítésekkel és emojikkal kommunikálnak.
Valamint a családdal sem jó a kapcsolatuk, a szüleik egyáltalán nem törődnek velük, nem nevelik őket, nem töltenek el velük minőségi időt, a tévé és az internet neveli őket.
Az én környezetemben egyáltalán nincsenek tinik, de szeretnék hinni benne, hogy ez nem teljesen igaz.
12-18 év körüli fiatalok, rátok mi igaz a fentiekből? (Nyugodtan cáfoljátok meg, én csak örülök neki!)
Nagylelkű vagyok, strebernek hisznek mert 4,5 os átlagom van és nem is tanulok pár hónapja, a telomon olvasok meg zenét hallgatok ezt viszont egész álló nap főleg a zene hallgatás. Mindig tanultam eddig amikor kellett, urlenykent tekintenek rám a nívós évfolyamtarsak pedig nálam onnan többen sokkal jobb
tanulok csak olyan teren vagyok jó ami nincs a
tananyagban(modern történelem) szlengeket nem nagyon használok, az emojik igen is hasznosak!!! van hogy a betűknel jobb hatást érnek el szüleim és a rokonság nagyon szeret és első soron a rokonokkal szeretek lenni nem a haverokkal az internet nevel részben, a társadalom politika és a világ eseményei téren az interneten tajekozodom de mindig inkább a szüleimre tanárokra hallgatok. Nem tudom ki hord le ennyire minket tiniket, de jó nagy segítség gfej és egy hatalmas idióta hogy mindenkit egy kalap alá vesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!