Titeket nem idegesít, amikor valaki csak magáról beszél?
Ráadásul olyanokat, amik tök rossz színben tüntetik fel az adott személyt.
Sok ilyet ismerek, de pl főnököm ritka idegesítő. Leül velem szembe, kérdez valamit, meg se várja míg válaszolok, és már mondja a magáét.
Velem gyakran cisnálják ezt emberek. Egyszerűen látszik a fejemen, hogy jó hallgatóság vagyok. Valószínű rajtad is látják, plusz a főnököd meg előjogának is tekinti, hogy alkalmazottként végighallgasd a pofázását.
Idegesítő.
Én is imádom ezt. Kérdeznek tőlem, én végighallgatom, aztán amikor válaszolok, akkor vagy a szavamba vág, vagy nem is figyel. Sőt! Előző osztályomban az egyik lány kérdezett tőlem valamit, elkezdtem válaszolni, erre egy másik lány hozzászól miközben beszélek, a csaj oda néz rá, aztán le vagyok tojva, előrefordul, mintha nem ő kérdezett volna tőlem.
Mondjuk én azt is nagyon bírom, amikor megkérdezi, hogy elveheti/megnézheti a cuccomat, de közben már a kezében fogja. Olyankor kb gyilkos pillantással nézek az illetőre. Ha az egyik barátnőm csinálja az nem zavar, de ha szimpla oszt. társak vagyunk, ismerősök, akkor először várja már meg a válaszomat mielőtt elveszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!