Egy fiatal leányt mi vesz rá arra hogy prostituált legyen?
Van egy ismerősöm, netről meg látásból ismerem. aranyos, értelmes de prosti lett
Debrecenben dolgozik
Én férfi vagyok, 22 éves, de nagyon elítelem az efajta cselekedeteket
Bevallom, nehezen tudom feldogozni, mert kár érte
Tudom hülyén hangzik, de ezekért a dolgokért nem éri meg vegetálni?
Az árva srác 2 helyen dolgozik, suliba jár mellette
Vagy
Ha annyira sok pénzt akar miért nem megy külföldre? Tudom politika bla bla az nem ide tartozik, de komolyan más külföldön mosogatással keresi meg azt a zsetont amiért neki a szájába élveznek
Prőbáld megérteni, hogy nincs mindenkinek komoly munkaetikája, jellemzően akinek nincs, az értékrendi dolgokra is kevésbé kényes. Szerintem ma már simán lehet valaki ugyanolyan korrektül szolgáltató prosti is, mint pl. gyógymasszőr.
Nyílván akinek az értékrendje még nyomokban a keresztény erkölcsön alapul, az az ilyet soha nem fogja természetesen kezelni. Természetebb neki, ha (tábori lelkészi ima után) fia szerződéses katonaként gyerekkatonákta lövöldöz valahol Afrikában vagy Ázsiában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!