Mennyire furcsa dolog saját bolygót tervezni?
Elhatároztuk egy osztálytársammal, hogy mindketten csinálunk egyet, és a végén összehasonlítjuk meg ilyenek.
Ti mit gondolnátok erről?
#7 vagyok,
Figyelj, én 10.es vagyok, örülnék, ha ilyen kreatív és értelmes osztálytársaim lennének, amilyennek ti tűntök...
Az osztályom csak ahhoz ért, hogy 100 decibellel bömböltesse a zenét (hardcore rocktól elkezdve a mulatós zenén át a szovjet himnuszig minden megy... :S), és bárányként kövessék az első szerencsétlent, aki mond valami baromságot...
Nem vagytok gyerekesek, csak kreatívak, ami egy hasznos és fontos tulajdonság! ;)
15/L
Én 25 vagyok
Szerintem ez egy nagyon jó dolog!
Egyrészt az, hogy lelkesedéssel csinálod.
Aztán ott van az is, hogy utána nézel dolgoknak, kutatsz stb... nagyon sok infót tudsz meg a világról. És a végén az összehasonlításnál pedig megint nagyon sokat tanulhattok egymástól 🙂
Ennek örülök.:)
Rajtunk kívül 3 osztálytárs van beavatva, az egyik burkoltan célzott arra, hogy baromi gyerekesek vagyunk, de minket ez a legkevésbé sem érdekel, és így tök jó, mert közelebb hozott minket egymáshoz, mindig van mit beszélni, ha épp egymás mellé kerülünk.:D
Amúgy 16 és 15 évesek vagyunk(tudom, ez is még beleesik a korosztályodba, csak gondoltam pontosítok.:))
Én lány, ő fiú, hát magam részéről azt mondanám, hogy kb a felénél tarok, kevés időm volt, mert sok bejelentett dogára meg TZ-re kellett tanulnom.
Szerintem ő jobban áll vele, de, ha kész lenne, azt tuti írta volna facebookon vagy mondta volna a suliban.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!