Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem mosolyognak a...

Miért nem mosolyognak a Mekiben dolgozó lányok? Nem munkaköri előírás?

Figyelt kérdés

2018. márc. 14. 17:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
37%

8-as válaszoló írta le szépen!

Nem mindig másra kell mutogatni és mást hibáztatni.

Nem minden ember mocsok, aki nem mosolyog (udvarias azért legyen!), mert lehet épp rossz napja van, egyéb gondok, stb. De az ember legyen mindig udvarias és lehetőleg (ha tud) kedves.

Alapból nem szeretem, "ha én ezt kapom, akkor ezt adom" elvet. Ezért is ridegül el ez a világ.

Általánosítás még a másik hiba az emberekben... nem mindenhol ilyenek a kiszolgálók, emberek!

2018. márc. 14. 18:13
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk itt a kaposvári mekiben elég istenes akkor ezek szerint a helyzet, itt mindig normálisan szólnak hozzám. Mondjuk az is igaz, én is kedvesen beszélek az eladóval, szóval ha látják, hogy normális vagy, akkor az eladók többsége is az lesz.
2018. márc. 14. 18:16
 13/31 anonim ***** válasza:
62%
Évekig vendéglátóztam. Voltak munkahelyi problémák, szar fizetés is, de ebből a vendégnek semmit nem szabadna érzékelnie. Mert nem az ő hibája. Ha kedves vagy, netán még egy mosolyra is futja tőled, akkor a legtöbb vendég aki egyébként tahó lenne, visszavesz az arcából. De igen, valóban vannak olyanok, akik szökőévente egyszer megengedhetnek maguknak egy éttermi kajálást, és ettől már azt hiszik, hogy a pincér a csicskájuk. Na ezeket le kell szarni, és továbblépni. Persze tudom én, a meki más, de az is egyfajta vendéglátó hely. Bárki, aki odamegy melózni, kapja már magát össze annyira, hogy legalább kedves a vevővel, ugyanis ez hozzátartozik ehhez a fajta munkához. Ha ennyire sem telik tőle, akkor nem kell sem vendéglátásban, sem kereskedelemben dolgozni, hanem lehet más után nézni. Én is kivagyok tőle, ha valahol a pincér savanyú pofáját kell bámulnom, pedig én tudom, hogy ez a munka sokszor nem könnyű.
2018. márc. 14. 18:16
 14/31 Száraz Kenyér válasza:
72%

lol fatal error ne panaszkodj, tőlem 90% ban el se köszönnek pedig én majdnem mindig.

a taxisok a legszemetebbek és nem scak magyarországon bárhol gátlástalan tahó par asztok

400ft ért meg a szemét par aszt aggresszív módon viselkedik és lehúzza az embereket pénzzel, a taxisokat, brókereket, bankárokat és mindenféle tőzsde spekulánst meg hasonló munkást börtöbe kell zárni.

2018. márc. 14. 18:17
 15/31 anonim ***** válasza:
55%

Gondolj mar bele, miert kene mosolyogniuk?

Sok ertetlenkedo, nyomorek vasarlo, napi x orakert ott allni es cserebe nem is nagy a bered, elturni a sok h**lyet.

Szerintem ott eleg gyakran elofordul, hogy belekotnek az eladoba, mert szerencsetlen rosszul veszi fel veletlenul a rendelest vagy nem erti mit beszelnek neki, faj a feje stb.

Par rossz elmeny a vasarlokkal meg tudja alapozni az ember hozzaallasat a munka irant a nap tovabbi reszeben.

2018. márc. 14. 18:20
 16/31 anonim ***** válasza:
45%
Elöször is nem értem hogy birsz a mekibe járni, egy sima normál hamburgeres büfé sokkal jobb, olyan bufét találtam a városban ahol csak 590 egy oriás hamburger alig birtam megenni és nem sporolnak ki belöle semmit. mekiben ennyiböl nem laksz jol tulárazott mini burgereket adnak csak és az ize nem is hasonlit a valodi igazi hamburgeréhez. Mellesleg a lányok helyében nekem se lenne tul jo kedvem kezdj el te is ott melozni majd megtudod miért nem mosolyognak.
2018. márc. 14. 18:22
 17/31 anonim ***** válasza:
90%
Azért nem mosolygunk mert ezek a benyomások érnek 2perc alatt:A mekinek a vendégköre pénzes prolikból áll, azon belül:hü@gyerek akik “vicceskedve” beszólogatnak a dolgozóknak tiszteletlenek és mindent úgy hagynak maguk után ott mint a sz@ rukat.A nagy proli család akiknek semmi sem jó a gyerek miatt legyen mindenmentes fèl óráig veszekednek mit rendeljenek nem jó a gyereknek a játék toporzékol a gyerek,visszaküldik puffognak vagy a gyerek mindent kikönyörög persze a kasszánál a 2méteres sorban.Elkényeztetett p@ t sák és bájgúnár nyomik gyülekezete akik cinikusak folyton fanyalognak és sz@ rba se vesznek mert 15 évesen már zseninek képzeli magát.Kivéve péntektől mert akkor a hétvégi bulik előtt még ott jól bezabálnak visítva vihàncolnak és annyira jól szórakoznak hogy észre sem veszik hogy kommunikàlni kéne a pénztárossal meg normálisan kéne viselkedni az asztalnál.Még jó hogy felmondtam.
2018. márc. 14. 18:22
 18/31 anonim ***** válasza:
82%
Ennyi fizetésért miközben állandóan ba..tatja őket a főnök és a vevők is rajtuk élik ki magukat, nem jár mosoly se kedvesség. Akinek nem tetszik nem kell a mekiben enni ,főzessen az anyjával senkinek nem fognak hiányozni sőt az a jó ha minnél kevesebb a vevő. De dolgozóból nagyobb a hiány, mint a hülye vevőből aki ezt az ipari hulladékot megeszi.
2018. márc. 14. 18:35
 19/31 anonim ***** válasza:
31%

Az egész Meki egy hobócirkusz.

Aki ott dolgozik,az egy nívótlan,multit kiszolgáló,ruppótlan állás,semmi jövőképpel,tehát egy nulla.

Aki oda jár kajálni,az vagy totál bolond,hogy ilyen szemeteken él,vagy kib.ták otthonról,és maradt egy ötezrese.Vagy esetleg a gyúrunkvazzés béjemvés,aki képes egy csibeburgerért 30 liter benzint elpöfögni,csakhogy egy jó mulatós behallatszon az autós kiszolgálópultba,nem mintha azt a 80 ezres fizetéses kiszolgálót érdekelné.

Tehát:

Senki nem fog mosolyogni,maximum valami nyomorék,aki tényleg élvezi ezt az állást.

2018. márc. 14. 18:57
 20/31 anonim ***** válasza:
36%

Mert nem 1 milliós jattot adsz nekik na, azé:DD

Divatbemutatón kell vigyorogni a sok sznob ízlésficamosra a kifutóról...kérj tőlük hambikat s mosolyogva küldenek a pitába:DDD

2018. márc. 14. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!