Miért nem mosolyognak a Mekiben dolgozó lányok? Nem munkaköri előírás?
8-as válaszoló írta le szépen!
Nem mindig másra kell mutogatni és mást hibáztatni.
Nem minden ember mocsok, aki nem mosolyog (udvarias azért legyen!), mert lehet épp rossz napja van, egyéb gondok, stb. De az ember legyen mindig udvarias és lehetőleg (ha tud) kedves.
Alapból nem szeretem, "ha én ezt kapom, akkor ezt adom" elvet. Ezért is ridegül el ez a világ.
Általánosítás még a másik hiba az emberekben... nem mindenhol ilyenek a kiszolgálók, emberek!
lol fatal error ne panaszkodj, tőlem 90% ban el se köszönnek pedig én majdnem mindig.
a taxisok a legszemetebbek és nem scak magyarországon bárhol gátlástalan tahó par asztok
400ft ért meg a szemét par aszt aggresszív módon viselkedik és lehúzza az embereket pénzzel, a taxisokat, brókereket, bankárokat és mindenféle tőzsde spekulánst meg hasonló munkást börtöbe kell zárni.
Gondolj mar bele, miert kene mosolyogniuk?
Sok ertetlenkedo, nyomorek vasarlo, napi x orakert ott allni es cserebe nem is nagy a bered, elturni a sok h**lyet.
Szerintem ott eleg gyakran elofordul, hogy belekotnek az eladoba, mert szerencsetlen rosszul veszi fel veletlenul a rendelest vagy nem erti mit beszelnek neki, faj a feje stb.
Par rossz elmeny a vasarlokkal meg tudja alapozni az ember hozzaallasat a munka irant a nap tovabbi reszeben.
Az egész Meki egy hobócirkusz.
Aki ott dolgozik,az egy nívótlan,multit kiszolgáló,ruppótlan állás,semmi jövőképpel,tehát egy nulla.
Aki oda jár kajálni,az vagy totál bolond,hogy ilyen szemeteken él,vagy kib.ták otthonról,és maradt egy ötezrese.Vagy esetleg a gyúrunkvazzés béjemvés,aki képes egy csibeburgerért 30 liter benzint elpöfögni,csakhogy egy jó mulatós behallatszon az autós kiszolgálópultba,nem mintha azt a 80 ezres fizetéses kiszolgálót érdekelné.
Tehát:
Senki nem fog mosolyogni,maximum valami nyomorék,aki tényleg élvezi ezt az állást.
Mert nem 1 milliós jattot adsz nekik na, azé:DD
Divatbemutatón kell vigyorogni a sok sznob ízlésficamosra a kifutóról...kérj tőlük hambikat s mosolyogva küldenek a pitába:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!