Olyan van hogy valaki élőbe jól néz ki de képeken meg nem?
Igen, jó pár embernél előfordul, nem te vagy az egyetlen. Az oka, hogy nem vagy fotogén. Sajnos én is ezzel a problémával küzdök, nagyon zavar. Nem azért, mert így nem tudok intagram mániássá válni, hanem csak egyszerűen nem készülnek rólam jó képek, amik a valódi arcomat tükrözik. Ha magamnak csinálom jó fényképezővel, akkor kb 500-ból 1 kép, amit felrakok netre.
Egy tipp: a legfontosabb talán a fény, annak beállításai, például próbálj meg nem zárt helyiségben (szobában) vagy lámpafénynél fotózkodni, hanem inkább kint a szabadban természetes fényben. Tényleg sokat számítanak a fényviszonyok.
Szerintem manapság azokra is jellemzõ, akik nem valami pózerek, nem állítgatják maguknak az elõnyös oldalukat fényképezéskor.
Mivel sok embernek mániája az, hogy “tökéletes” képeket gyártson magáról, ezért nekik furcsa az, ha valaki nem beállított képeket tesz közzé, hanem csak random lefényképezett pillanatot, bármiféle modifikálás nélkül:)) Ez “csúnyának” számít olyan ember számára, aki hozzászokott a “tökéletes” képekhez.
Szerintem ez nem fotogén/nem fotogén embertípus, sokaknál úgy van, hogy készülnek borzalmasan elõnytelen képek is, de kifejezetten szép képek is.
Sokan frászt kapnak attól, ha olyan kép kerül közzé róluk, amit nem “hagytak jóvá”, és figyelmesen megnéznek minden képet, mielõtt megosztanák. Én is kicsit rondának érezném magam, ha mindenféle random képet mutogatnék, és nem olyanokat, ahol beállítottam az elõnyös oldalam:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!