Belegondoltatok már az ilyen jótékonysági vígasztalás másik oldalába?
Az néha bosszant amikor valaki kiírja hogy kövér és a kórus azonnal azzal jön hogy a kutyák a csontokkal meg anorexia...ez engem kicsit érzékenyen érint, mert sovány vagyok és sokat bántottak ezzel. Meg sokaknak a 40 kiló a kultikus szám, hogy az már nem él meg az nem nő, én meg pont annyi vagyok :D nyilván online random idegenektől nem veszi magra az ember de azért na.
Nem a vigasztalással van gond, az tök okés ha odaírja az ember a kérdezőnek hogy ő is szép és értékes lehet attól hogy kövér/sovány/kismellű/nagymellű akármi, de a hangsúly szerintem azon van hogy az egyik verzió IS és a másik IS szép a maga módján. Vigasztalás céljából ugyanúgy bunkóság szidni a kérdezővel ellentétes tulajdonságot, mint alapból beszólogatni.
Amirõl te beszélsz, az nem vigasztalás... Vigasztalni úgy is tudok, hogy senki sem szídok közben.
Olyan esetben még megértem, ha olyasvalakit szídnak (konkrétan személyt, és nem embercsoportot), aki gúnyolta/megbántotta az illetõt. De hangsúlyozom, az ilyen szídalmazás a személyre vonatkozik, nem pedig az embertípusra.
“Amirõl te beszélsz, az nem vigasztalás... Vigasztalni úgy is tudok, hogy senki sem szídok közben.“
Igaz. Én is ezt akartam kihozni, hogy jó lenne nem beletaposni a földbe másokat, mikor épp egy bármi miatt kesergő lányt vigasztaltok. Repkednek itt a “csontok” meg a “tőgyek” holott nem is akartok durungok lenni, csak talán eszetekbe sem jut, hogy nem csak az az egy adott lány olvassa a választ.
Leszarom, a nagymellű csajoknak mindig volt pasijuk, nem is egy, nekem lepkehálóval kell vadászni, mert kis mellel 10/9 rám sem hederít.
Nem foglak sajnálni titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!