Egyes férfiaknak miért a "nők" az élet más semmi?
Egy IT cégnél dolgozom,egy hete jött hozzánk egy új dolgozó,csak ő karbantartó,mert karbantartót kerestek,szóval egy hete jött.
Nagyon jófej vicces emberke,ma már beszélgettem én is vele és nagyon hamar haverkodik. Kérdezte,hogy hogy állok a nőkkel és mondtam,nincs barátnőm egy fél éve,de lesz majd másik idővel,de nem sűrgetem,ráérek,jelenleg a munkára koncentrálok és a pénz gyűjtésre,jelenleg jó egyedűl és persze majd kell egy társam,mert nem akarok egyedűl megöregedni.
Erre azt mondta,hogy nem jól gondolom,neki mindig van barátnője,ha szakítottak,már másnap volt új ,egy pillanatig nem volt nő nélkűl.
Mondtam neki ,nekem az életben a nem a nők a legfontosabbak jelenleg,erre azt felelte,hogy ááá ,nem jól gondolkodok,az életben a nőknél nincs fontosabb.
Miért van sok olyan férfi,hogy az életben nem lát,csak nő legyen az életébe,semmi más csak nő?
Kérdező, pedig nektek aztán majdnem, hogy mindegy (csak majdnem!). Én megértem, hogy anyám aggódik, hogy nincs tartós kapcsolat a láthatáron, hiszen az testem úgy van felépítve, hogy kb. 40 éves korig termékeny, de lehet, hogy 35 után már kevésbé lesz egészséges a baba, vagy nehezebben esek teherbe, vagy bármi. Ellenben ha te mondjuk harminckét évesen találsz magad mellé egy huszonöt éves lányt, akkor akár még öt-tíz év múlva is nyugodtan vállalhatsz vele gyereket, hiszen a férfiak tovább termékenyek.
A gyerekvállaláson meg más okot nem tudok arra, hogy miért kell, hogy fiatalon legyen melletted valaki. Olyan nincs, hogy egy normális ember, ha nem talált párt x éves korára, édesanyám 65 éves, elvált nő, és udvarlója van :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!