Mennyire nagy baj az, ha sok helyre azért nem megyek el, mert ott van az is, akit évek óta szeretek, de van barátnője?
Figyelt kérdés
2 és fél éve vannak együtt. Mivel mindekettejükkel egy kisvárosban lakunk, ismerjük egymást. Elég kevés rendezvény van, amik vannak pedig érdekelnek, de egyszerűen, amikor látom, hogy mindketten visszajelezték, hogy ott lesznek, mindig úgy döntök, hogy nem megyek. 1x láttam őket egy bulin együtt, borzasztóan fájt, és egyszerűen nem akarom, hogy megint fájjon. Ugyanakkor előjön belőlem a kisebbségi komplexus érzete. Soha nem volt ilyenem, csak amióta ők együtt vannak, mert alapjáraton nem vagyok csúnya, se sikertelen.
25L
2018. márc. 4. 20:31
1/1 anonim válasza:
Szerintem lépj túl ezen. Ha van barátnője és szeretik egymást akkor valószínűleg jól megvannak. Inkább örülj a boldogságának, fogadd el, te pedig kezdj el élni, mert lehet emiatt számtalan lehetőséget szalasztasz el, hogy te is boldog legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!