Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 18 születésnap? Mit kell...

18 születésnap? Mit kell akkora felhajtást csinálni ebből? Minek és kinek?

Figyelt kérdés

csak nézem egyes osztálytársaimat hogy mekkora felhajtást csinálnak abból ha valaki 18 éves lesz. Hatalmas buli és meghívott fotós és telekürtölik a világot és ilyen ajándék olyan ajándék és bérelt limó és ezer vendég és egyáltalán álljon meg a Föld is a forgásában mert Lacika Petike Zsófika stb most 18 lett...

De ennek mi értelme? én is betöltöttem a 18at de a szülők felköszöntöttek kaptam egy csokor virágot meg egy új mobilt (nem ám ájfónt...) és slussz. Ünnep buli ezer vendég semmi,

Minek is lenne. Ki a szart érdekel az én szülinapom. Mondjuk ha bulit csináltam volna és lenne ingyen kaja pia gondolom, jöttek volna ezrek ha hívom őket mint legyek a szarra (ingyé van akko jó!!) na de minek?

Minek ez a hatalmas körítés egy olyan dolog köré ami nem érdem ami akkor is eljön ha akarom ha nem?

Ez nem a Himalája meghódítása, nem egy olimpiai első hely, nem olyan dolog amit csak magamnak köszönhetek, ez olyan dolog ami jön ha akarom ha nem.

Nem ÉRDEM csak ÁLLAPOT. Mit kell rajta ünnepelni?

2018. márc. 3. 13:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

"ttól hogy te egy senkinek tartod magad, másnak miért kellene ugyanígy gondolkodni? "

Miért az emberek 99,9 %-a nem egy senki egy zokni jakab egy nulla egy semmi?

Tán nem?

te is az vagy én is meg mindenki (szinte).

2018. márc. 3. 20:29
 12/14 Skaiiripa ***** válasza:
#11 Nézőpont kérdése :)
2018. márc. 3. 20:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Tényleg milyen sokan vannak. Itt az Andrássyn állandóan megy a limó aminek a tetőablakából fiatal taknyok huhognak az éjszakába vagy mindenféle csajok függőnnyel a fejükön lánybúcsúznak. Én is hányok az ilyenektől, de ha nekik ez a jó, hát mit csináljak. Gurulok mögöttük lassan és anyázok, hogy hússzal mennek. Ennyit tudok tenni, nem többet.
2018. márc. 4. 05:12
 14/14 A kérdező kommentje:

"tt az Andrássyn állandóan megy a limó aminek a tetőablakából fiatal taknyok huhognak az éjszakába vagy mindenféle csajok függőnnyel a fejükön lánybúcsúznak“

Na ezekről beszélek! Pont ezekről!!!!

és van olyan állat aki még FOTÓST videóst el felfogad hogy videózza az ő kis 18. szülinapját----- vagyis azt hogy seggrészegre issza magát és négykézláb mászik a torta körül mert mindig ez a vége. Szép emlék.

Hogyan okádtam 18 évesen és hogyan csináltam a mostaninál is nagyobb segget magamból.

Kinek jó ez és miért fel nem fogom.

2018. márc. 4. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!