Van itt olyan aki lenullázza magát a hónap végére mindig kb zsemlén él?
Nem, egész gyerek és fiatal korom igy telt el. Nekem ebből elegem kett, és modtam magamnak hogy soha.
Ezért munkahelyet valtottam, és ha ugy tartja kedvem, akkor bármikor bármit ehetek, vehetek, programozhatok akár honap végén is... szerencsére már a 10.-e is egy atlagis nap, és nem a várva várt messiás!
De jól tudsz fogalmazni,mit értsünk most ez alatt?
Önhibájából biztos vannak olyanok,akik akár 2 nap aléatt lenullázzák magukat,pl.nyerőgép,drog,pia,ilyesmi.
Vagy arra gondolsz,hogy valaki rendes életmód mellett nem jön ki a fizetéséből?
Különben milyen választ szeretnél?
Történetleírásokat?Mert ezt nem jelezted,vagy csak annyit,hogy "igen én",meg én,és én meg én...és akkor összeszámolod,hogy 23 "igen én" válasz jött,hipp hipp hurrá.
Szóval?
Régen így voltunk 4-5 éve, mert akárhogy osztottuk be kevés volt, akkor vagy alig ettünk, vagy mínuszba mentem a bankszámlával. De akkor meg köv. hónap volt rosszabb, mert már annyival kevesebb volt a pénzem, amennyivel mínuszba mentem hó végén.
Mostmár 500 ezer körül keresünk ketten a férjemmel, ebből hónap végén is jut akár étteremre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!