Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan aki lenullázza...

Van itt olyan aki lenullázza magát a hónap végére mindig kb zsemlén él?

Figyelt kérdés

2018. márc. 1. 13:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen.
2018. márc. 1. 13:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Kifejtenéd légy szíves bővebben, hogy mik a kiadásaid, s bevételed?
2018. márc. 1. 14:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, egész gyerek és fiatal korom igy telt el. Nekem ebből elegem kett, és modtam magamnak hogy soha.

Ezért munkahelyet valtottam, és ha ugy tartja kedvem, akkor bármikor bármit ehetek, vehetek, programozhatok akár honap végén is... szerencsére már a 10.-e is egy atlagis nap, és nem a várva várt messiás!

2018. márc. 1. 14:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hónap ilyen lett. Törtėnt egy 30 ezer ft os extra kiadás. Így a tervezett pėnzösszeg nagyon szűkös lett... Persze a számlák rendezve, illetve a rendszeresen havonta fėlretetthez nem akarok hozzányúlni.. Ha muszáj akkor persze van honnan elvennem,de ha lehet akkor kihagyom.
2018. márc. 1. 14:08
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Bár én nem a magam hibájából.
2018. márc. 1. 14:11
 6/11 BlackSword ***** válasza:
51%
Akinek futja zsemlére az nincs lenullázva...
2018. márc. 1. 15:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

De jól tudsz fogalmazni,mit értsünk most ez alatt?

Önhibájából biztos vannak olyanok,akik akár 2 nap aléatt lenullázzák magukat,pl.nyerőgép,drog,pia,ilyesmi.

Vagy arra gondolsz,hogy valaki rendes életmód mellett nem jön ki a fizetéséből?

Különben milyen választ szeretnél?

Történetleírásokat?Mert ezt nem jelezted,vagy csak annyit,hogy "igen én",meg én,és én meg én...és akkor összeszámolod,hogy 23 "igen én" válasz jött,hipp hipp hurrá.

Szóval?

2018. márc. 1. 16:49
 8/11 A kérdező kommentje:
Rosszul osztom be a pénzt, a kérdésem alatt erre utaltam kedves utolsó válaszadó. A kérdés szempontjából nem releváns, bár érdekelt másoknál mi okozza a hasonló anyagi helyzetet ha felmerül egyáltalán. Sok kiadás lévén nehezebb beosztanom a fizetésemet, tehát nem jövök ki jól belőle.
2018. márc. 1. 17:29
 9/11 anonim ***** válasza:
81%

Régen így voltunk 4-5 éve, mert akárhogy osztottuk be kevés volt, akkor vagy alig ettünk, vagy mínuszba mentem a bankszámlával. De akkor meg köv. hónap volt rosszabb, mert már annyival kevesebb volt a pénzem, amennyivel mínuszba mentem hó végén.

Mostmár 500 ezer körül keresünk ketten a férjemmel, ebből hónap végén is jut akár étteremre is.

2018. márc. 1. 19:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt sajnos vállalkozóként ismerem. Amikor akadozik a bevétel hirtelen a kaviáros életről hirtelen a kifli víz kombóba zuhanok. De fel nem cserélném a kiszámíthatóan unalmas egyszeri és mégis minden hónapi és soha nem változó fizetésre. Én már csak egy ilyen fura bohóc vagyok. A biztos, nekem unalmas. Gáz.
2018. márc. 3. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!