Mit tehetnék, ha egyszer nem tehetek róla, de szörnyen lenézem az embereket? Egyszerűen fájóan ostobák zömmel, én pedig ezt nem tudom tolerálni.
Az emberek nagy része elviselhetetlen segg... Nincs mit ezen szépíteni.
Minél többel hoz össze a sors, annál biztosabb leszel ebben, és ha van internet hozzáférésed (ami nem is kérdés, tekintve, hogy most is a neten beszélünk) akkor olyan mennyiséggel láthatod a barmokat, hogy soha az életben nem fogod tudni elhitetni magaddal azt az illúziót, hogy az átlag ember normális vagy akár értelmes.
De mindenkinek más tartozik a tűréshatárába, szóval valószínű, hogy rengeteg embernél te is a "futottak még" idióták kategóriájába tartozol valamilyen tetted, vagy megjegyzésed miatt.
Annyit tehetsz, hogy próbálsz magad köré gyűjteni pár embert, akik hozzád hasonlóak, és kitartasz mellettük tűzön-vízen át, mert ők elterelik a figyelmedet a többi kreténről, és így egy kicsit könnyebb lesz majd pozitívabban hozzáállni a világhoz.
Hát inkább legyenek ostobák, mint önteltek, ez a legrosszabb fajta. Sajnos van egy ilyen munkatársam, tud jófej lenni, ha akar, de mikor olyanja van, fél percet nem lehet kibírni vele egy légtérben, hogy ne akarjam egy kanál vízben megfojtani.
Amúgy a kérdésedben kissé magamra ismertem, csakhogy én tudom, nálam ez mikor változott meg: korábban emberszerető, nyitott és toleráns voltam, aztán lehúztam néhány évet a kereskedelemben, és úgy megutáltam az embereket, ahogy sosem hittem, hogy fogom. Viszont cserébe kedvesen és udvariasan tudok elküldeni bárkit melegebb éghajlatra úgy, hogy még ő köszöni meg nekem :D
"Egyszerűen nem tudok az emberekre nem undorral nézni."
Hidd el, a tükörbe nézés sokat segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!