Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk?! Ti hogy reagáltok...

Fiúk?! Ti hogy reagáltok arra, ha Budapesten rátok köszön egy prostituált?

Figyelt kérdés

Engem napi szinten megtalálnak és nagyon unom. Undorítóak...

Én csak nem veszek róla tudomást és megyek tovább, nem is nézek rájuk...

Plíz csak kulturáltan...

2018. febr. 25. 22:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Engem múltkor a vonaton talált meg, úgyhogy... :D

Mindegy, "elbeszélgettem" vele, majd átmentem másik kocsiba, amikor közel volt 1 leszállóhely. :D

2018. febr. 25. 22:41
 2/23 Mádár0218 ***** válasza:
Vissza köszönök és elmegyek, bár velem nem volt még ilyen
2018. febr. 25. 22:42
 3/23 anonim ***** válasza:
Általában tovább megyek szó nélkül, bár itt a férfi prostikból is sok betámadja a hozzám hasonló fiatalokat, nekik mondani szoktam, hogy "takarodj már" vagy valami. :D
2018. febr. 25. 22:58
 4/23 anonim ***** válasza:
50%
Visszaköszönök és mondom, hogy
2018. febr. 25. 23:19
 5/23 A kérdező kommentje:

Hát engem sokszor megtalálnak. A múltkor jöttem ki a színházból rohantam a vonathoz, a festék meg rajtam maradt az előadás után. De lehet, hogy akkor épp idiótának néztek, de ez akkor nem jutott eszembe mert csak a vonat vécéjében láttam meg a tükörben :D

Visszatérve, én sajnálom is őket. Mert kivannak téve ilyen-olyan betegségeknek és tulajdonképp az alá, amit ők csinálnak, már nem lehet süllyedni...

2018. febr. 25. 23:38
 6/23 anonim ***** válasza:

:DD

És szólítottak már le úgy, hogy valamit reméltek?

Barátom után azt kiabálták, hogy jaj de cukiii fiú vagy, nem kérsz csokit, van csokink! Ő meg csak nevetett.

2018. febr. 25. 23:40
 7/23 anonim ***** válasza:
Az utcán, út mellett lévők tényleg sajnálatra méltóak amúgy, olvasgattam erről régebben, hogyan "idomítják be" az ilyen lányokat. Hát elég borzalmas volt.
2018. febr. 25. 23:42
 8/23 A kérdező kommentje:

Engem csak nézni szoktak. De mondjuk nem is mernek hozzám szólni a flegma pofám miatt XDDDD érdekes csak a nekem nem szimpatikus emberekkel vagyok ilyen. nem vészes. de felkelést követő 3 órában még a nagymamám sem szól hozzám. De ha felkelek és lezuhanyzom, utána már szerethető vagyok :D

Nem igazán állok szóba ismeretlen emberekkel. És van, hogy olyanokkal sem, akiket ismerek, mert rettenetesen rossz az arcmemóriám. Gimi első évében, az első 3 héten heti több alkalommal láttam az ofőmet és nem köszöntem neki. Ezt meg osztályfőnöki órán sérelmezte is, hogy mi a bajom vele. Azt se tudtam miről van szó :DDD

Igen Én is olvastam róluk, de egyszer majd megpróbálok egy normálisnak tűnőt megkérdezni és beszélgetni vele az életéről, a terveiről és a múltjáról. Nagyon kíváncsi lennék erre.

2018. febr. 26. 00:01
 9/23 anonim ***** válasza:

Nem reagálom túl.

-Szia, van kedved...?

-Bocsi nincs.

2018. febr. 26. 00:07
 10/23 A kérdező kommentje:
Az szerintem inkább ,,Szia, van pénzed?" akar lenni :D
2018. febr. 26. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!