Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Othon mezitlab vagytok?

Othon mezitlab vagytok?

Figyelt kérdés

Vendegek elott is esetleg?

En kicsit cikinek tartom ha masok bamuljak a labfejemet.

To hogy vagytok vele?

22/N

2018. febr. 25. 12:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%
Én múltkor éreztem picit kellemetlenül magam, mikor suli szakköri csapatépítőn kellett körbeülni a szőnyegen cipő nélkül. Én kapásból a zoknit is levettem megszokásból, de egyedül én voltam úgy. Még cikibbnek éreztem volna felállni feltűnően visszamenni a zoknimért. Egyik srác eléggé nézegette a lábam :S
2018. márc. 7. 22:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mezítláb vagyok. Nemcsak otthon, hanem ahol és amikor csak lehet. Szabadnak érzem magam.
2018. márc. 17. 06:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Otthon is és ahol csak tehetem mezítláb vagyok ^^

Sztem egyáltalán nem ciki főleg ha szép ápolt lábad van. Ha bámulják akkor biztos tetszik nekik, ezen ne aggódj sztem :)

2018. márc. 21. 19:50
 14/15 anonim válasza:
100%

Otthon meg sosem volt rajtam zokni😂

De ha megyek valakihez ott is leveszem🤷‍♂️

17L

2018. ápr. 8. 13:16
 15/15 anonim ***** válasza:

Én szinte egész évben mezítláb vagyok itthon, nyáron vendégek előtt is. (Mivel nyáron általában utcán is mezítláb járok szandálban, így másoknál is mezítlábazok.)

Sokkal jobban szeretek úgy lenni, mint zokniban, lakásban szerencsére mindig jó idő van hozzá.

Sosem zavar, ha megbámulják a lábfejemet, elvégre nem a nemi szervem, amit takarni kell. :D Nem is tartom egyébként csúnyának a lábamat, meg ápolom is rendesen.

35/F

2020. nov. 27. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!